Titeket nem zavar, ha valaki "bezzeg-Nyugat-Európában" szöveggel jön?
Nekem van egy ismerősöm, minden témában ide lyukad ki. Pont emiatt ha valaki más ezzel jön, már a plafonon vagyok.
Mást is idegesít?
en ny-europaban elek..azert itt sem kolbaszbol van a kerites...sajnos.
mi,nyugaton elo emberek megszoktuk mar,hogy az ismerosok es rokonok is penzlehuzdanak akarnak hasznalni,mert: "bezzeg nalatok 5x annyi a fizetes mint itthon magyarban.."
lehet! de 5x dragabb is az elet!
ja! valaki irta k-europat es balkant,ez miatt a mondat miatt jutott eszembe csak ide irni egy erdekesseget..
7 eves fiamnak nemreg vettem egy enciklopediat,ahol reszletesen ki vannak emelve az europai orszagok,hogy melyik regiohoz tartoznak.nagyon erdekes volt magyarorszagot a balkan felirat alatt megtalalni albaniaval egyutt felsorolva.
"a magyar nemzet kultúrnemzet "
Hogyne, a magyar meg a kultúrnemzet :DDD. Akkor milyen a többi? :D
9-es: az értelmes, normális vélemény nem zavar. Tudom, hogy vannak dolgok, amik máshogy, jobban működnek tőlünk nyugatabbra.
De az, hogy itt minden szar ott meg kolbászból van a kerítés, az túlzás. Utoljára éppen a kismamákkal, anyukákkal való bánásmódról beszéltünk. Elmondtam, hogy nekem nagyrészt pozitív tapasztalataim vannak itt, Budapest belvárosában. Kaptam bunkó beszólást, volt hogy senki nem segített, de összességében nagyon pozitívan csalódtam a magyarokban és erre büszke vagyok. Az ő reakciója: én ezt csak kitalálom, túl elnéző vagyok, csak azért mondom mert tart a rózsaszín köd a baba miatt. Bezzeg Nyugat-Európában... na ott tényleg SOHA nem szólják meg a kismamát és SOHA nem kell a buszra egyedül felemelnie a babakocsit és MINDIG azonnal átengedik a zebránál. Ezt nem hiszem el.
A másik pedig, hogy ha valaki olyan mondja, aki már éveket élt kint és nem csak turistaként töltött kint pár napot/hetet, annak elhiszem. De akik a nyugattal példálóznak, azok általában még sosem jártak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!