Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha valaki...

Titeket nem zavar, ha valaki "bezzeg-Nyugat-Európában" szöveggel jön?

Figyelt kérdés

Nekem van egy ismerősöm, minden témában ide lyukad ki. Pont emiatt ha valaki más ezzel jön, már a plafonon vagyok.

Mást is idegesít?

2012. ápr. 26. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Inkább az zavar hogy mennyire le vagyunk maradva a tőlük.Persze zavar , de az zavar a legjobban hogy ilyen alacsony az életszínvonal , nincs tolerancia , rossz az emberek mentalitása.
2012. ápr. 26. 17:55
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Az a bezzeg zavar az elején. Mintha legalábbis az ottani portás tízszer annyit dolgozna a tízszer akkora fizetésért, vagy valami.
2012. ápr. 26. 18:00
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Semmilyen tekintetben nem vagyunk nyugat-európai ország. Teljesen fölösleges tehát velük összehasonlítani magunkat. A nagyobb baj az, hogy a régiónkban sem mi vagyunk a legjobban álló ország.
2012. ápr. 26. 18:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem sokat hallom, így nem zavar. Inkább jó hallgatni, hogy ott többre telik.
2012. ápr. 26. 18:05
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
A másik meg az amikor Kelet-Európáznak vagy Balkánoznak amikor a magyar nemzet kultúrnemzet lévén jóval a balkáni nemzetek és a keletiek fölött áll.
2012. ápr. 26. 18:15
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

en ny-europaban elek..azert itt sem kolbaszbol van a kerites...sajnos.

mi,nyugaton elo emberek megszoktuk mar,hogy az ismerosok es rokonok is penzlehuzdanak akarnak hasznalni,mert: "bezzeg nalatok 5x annyi a fizetes mint itthon magyarban.."

lehet! de 5x dragabb is az elet!

ja! valaki irta k-europat es balkant,ez miatt a mondat miatt jutott eszembe csak ide irni egy erdekesseget..

7 eves fiamnak nemreg vettem egy enciklopediat,ahol reszletesen ki vannak emelve az europai orszagok,hogy melyik regiohoz tartoznak.nagyon erdekes volt magyarorszagot a balkan felirat alatt megtalalni albaniaval egyutt felsorolva.

2012. ápr. 26. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:
8%

"a magyar nemzet kultúrnemzet "

Hogyne, a magyar meg a kultúrnemzet :DDD. Akkor milyen a többi? :D

2012. ápr. 26. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Például a románt kimondottan primitívnek mondanám. Persze a cigányra is rá lehet fogni, hogy kultúrnemzet, csak könnyesre röhögné magát mindenki.
2012. ápr. 26. 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem zavar, mióta eltöltöttem nyugaton egy évet, én is mindig ide lyukadok ki. Talán egyszer neked is sikerül kijutni, és akkor megtudod, miért mondják ezt.
2012. ápr. 26. 20:09
 10/14 A kérdező kommentje:

9-es: az értelmes, normális vélemény nem zavar. Tudom, hogy vannak dolgok, amik máshogy, jobban működnek tőlünk nyugatabbra.

De az, hogy itt minden szar ott meg kolbászból van a kerítés, az túlzás. Utoljára éppen a kismamákkal, anyukákkal való bánásmódról beszéltünk. Elmondtam, hogy nekem nagyrészt pozitív tapasztalataim vannak itt, Budapest belvárosában. Kaptam bunkó beszólást, volt hogy senki nem segített, de összességében nagyon pozitívan csalódtam a magyarokban és erre büszke vagyok. Az ő reakciója: én ezt csak kitalálom, túl elnéző vagyok, csak azért mondom mert tart a rózsaszín köd a baba miatt. Bezzeg Nyugat-Európában... na ott tényleg SOHA nem szólják meg a kismamát és SOHA nem kell a buszra egyedül felemelnie a babakocsit és MINDIG azonnal átengedik a zebránál. Ezt nem hiszem el.

A másik pedig, hogy ha valaki olyan mondja, aki már éveket élt kint és nem csak turistaként töltött kint pár napot/hetet, annak elhiszem. De akik a nyugattal példálóznak, azok általában még sosem jártak ott.

2012. ápr. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!