Kiket tekintetek ti magyarnak?
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert már nagyon bosszant engem mások hozzáállása.
Ha egy narancsfelhőst beolt valaki más, akkor ő máris hazaáruló.
Ha egy jobbikost beolt egy szoci akkor ő máris hazaáruló.
Ha egy szocit beolt bármi más, az is hazaáruló...
De, akkor ezek szerint egyikünk sem magyar?
Ne legyetek már ekkora birkák, hogy politikai hovatartozásból ítéltek el másokat! Nem mellesleg arról, hogy valószínűleg az összes pártunk egy halom kaki.
(kivéve a Jobbik, mert arról még nem tudunk semmit, de félek, hogy náluk is csak koppannánk)
"Mindenki magyar aki nem nem külföldi és nem cigány. Ennyi! :)"
Elmondom neked, hogy sajnos ma már a székelyek, és a felvidéki magyarok(meg még sorolhatnám az elcsatolt területeken élőket.) is "külföldiek", mégis lehet, hogy beléjük több Magyarság szorult, mint egy-két "Magyarba".
Köszönöm névtelen lovag! Végre valaki elolvasta, hogy mit kérdeztem, és nem csak közhelyeket írt. :D
Egyetértek veled (meg abban is, hogy az a magyar aki annak tartja magát) a politika csak egymás uszításáról szól, semmi másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!