Kit tekintetek magyarnak?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:15
ne nagyon magyarázz a bölcsészekről, mert kedves pártod is jórészt belőlük nőtt ki!
52%-os!
Először:
A Jobbikhoz semmi közöm, mert nem értek egyet sem a keresztény, sem a keletbarát törekvéseikkel. Azért szavaztam rájuk, mert nem volt jobb, ettől még nem leszek jobbikos, de ezt lehet hogy nehéz felfogni a pártokra szűkített agyi kapacitásoddal.
Másodszor:
A történészeket pedig kérlek ne keverd össze az egész nap a fa.szukat verő, pénzes szüleik által tángált és belvárosi kávéházakban kispálon szocializálódott "meg nem értett zseni és kib.aszott nagy individuum vagyok" hülyegyerekekkel, akiket beültetnek az iskolapadra pár évre szabad bölcsésznek, hogy kapjanak egy diplomát, ami nem jó semmire. Belőlük az LMP nőtt ki.
Köszöntem
Kedves Kérdező!
Elehet, hogy szentimentális nagymagyarkodó majomnak fogsz tartani, de azt tekintem magyarnak aki márpedig minden majomságunk ellenére is kimeri mondani(minden sovinizmus nélkül), hogy ő büszke magyarnak lenni. Azt tekintem magyarnak, aki agyban és szívben magyarnak tekinti magát.Legyen a neve Vladislav, Abdul, Fatima, Juecsin vagy Deutch Kohn Jónás...ha magyarnak vallja magát és tiszteletben tartja a szokásainkat, akkor magyar. Teljesen mindegy, hogy taurid/turáni, 'mongoloid'(bár már kiderült, hogy ilyen embercsoport nincs is)vagy negrid...
Erre a kérdésre nem lehet egy mondatban felelni.
Lehetsz idegen származású magyar állampolgár, vagy magyar származású idegen állampolgár, esetleg magyar származású magyar állampolgár, idegen származású idegen állampolgár aki beházasodik, imád minket és magyarrá válik. Én a zsidó származású hazafiakat magyarnak tekintem, de a hazaáruló magyarokat (politikusaink jobb és baloldali kormányok) nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!