Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kuruc.info...

Mi a véleményetek a kuruc.info, az index és az origorol?

Figyelt kérdés
ti melyiket olvassátok? én sokat netezek szóval mind3-at követem, de a kuruc.info a kezdőlapom:)
2009. jún. 21. 10:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Miért gond nyilasozni a nyilasokat??? A Rosszabbik és Cristina bin Morvai véreskezű undorító nyilasok. Nincs ezen mit tagadni.
2009. jún. 21. 12:30
 12/24 anonim ***** válasza:
59%
TuMorvai, HuzaVona és labancinfo a királyok... Amúgy kurucinfo stílusban.
2009. jún. 21. 12:33
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Haha előző előtti nagy fráter vagy te :D

Tök vicces ez a Christina bin Morvai vagy micsoda :DD Hol találod ki ezeket?

Amúgy kedves SZDSZ szavazó, nyilasok már rég nincsenek, csak a 40-es években voltak :)

2009. jún. 21. 12:50
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Mind a három bulvárlap, arra jók, hogy a munkahelyen egy tízperces üresjárat idején beléjük lehet nézni érdekes hírekért.

Persze a kurucinfo profilja más: ők olyan hírekre szakosodnak, amiket mások nem mernek közölni. Az origo és az index átlagos liberális bulvárlapok, a kurucinfo ugyanez szélsőjobb kiadásban.

2009. jún. 21. 13:42
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

Először is a kuruc.infonak semmi köze a Jobbikhoz.Aki eddig ezt állította nyílvánosan,az a bíróságra került,hogy ott bizonyítsa be az igazát.Persze még nem sikerült senkinek.A kuruc.info egy amerikai szerveren található,ezért is nem sikerült még bezáratni.Szerkesztőinek kiléte nem bizonyított.Mellesleg a leglátogatottabb magyar politikai hírlap,annak ellenére,hogy sokkal kisebbek az anyagi lehetőségeik,és egyetlen rss hírcsatornán sincsenek fenn.(mint pl hirstart.hu)Mellesleg én szótár nélkül is értem az összes szavukat,úgyhogy nem bennük van a probléma,ha valaki nem érti őket.A Jobbik hivatalos oldalai a jobbik.hu és a magyargarda.hu.A Jobbikhoz közel álló oldal,ahol jobbikos politikusok is szoktak cikkezni az a barikad.hu.

A kuruc.info stílusa valóban sajátos,nagyon sok mindenben nem lehet velük egyetérteni,viszont leközölnek olyan híreket is,amiket máshol nem lehet megtalálni.Lásd pl Cosma-gyilkosság,ők írták meg először a valóságot.

Az origot nem nagyon szoktam olvasni,nem is nagyon ismerem.Amit a zsindexen irkálnak,azt pedig egyszerűen nem szabad komolyan venni.Megtévesztő,szponzorált,cionista förmedvény cikkeik nagy része,telis-tele csúsztatásokkal,ferdítésekkel,fasisztafób megnyílvánulásokkal.

Aki meg nyilasozza Morvai Krisztina világszinten elismert büntetőjogászt,ep képviselőt,valamint a Vona Gábor történész vezette Jobbikot és Magyar Gárdát,azt kérem,hogy indokolja is meg állítását,legyen szíves támassza alá tényekkel is.

2009. jún. 21. 16:01
 16/24 anonim ***** válasza:
56%

még a kuruc.info a legjobb ezek közül, persze aki a kurucnál is többet és jobbat akar annak:

jovonk.info

kitartas.hu

2009. jún. 21. 20:06
 17/24 anonim ***** válasza:
54%

"Amúgy kedves SZDSZ szavazó, nyilasok már rég nincsenek, csak a 40-es években voltak :)"

Ezen az alapon nincsenek kommunisták, mert Lenin meghalt 1924-ben. Persze, hogy vannak nyilasok manapság is. A Rosszabbik pl. az.

Egyébként legutoljára az MDF-re szavaztam.

2009. jún. 22. 07:01
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

"Először is a kuruc.infonak semmi köze a Jobbikhoz.Aki eddig ezt állította nyílvánosan,az a bíróságra került,hogy ott bizonyítsa be az igazát.Persze még nem sikerült senkinek.A kuruc.info egy amerikai szerveren található,ezért is nem sikerült még bezáratni.Szerkesztőinek kiléte nem bizonyított.Mellesleg a leglátogatottabb magyar politikai hírlap,annak ellenére,hogy sokkal kisebbek az anyagi lehetőségeik,és egyetlen rss hírcsatornán sincsenek fenn.(mint pl hirstart.hu)Mellesleg én szótár nélkül is értem az összes szavukat,úgyhogy nem bennük van a probléma,ha valaki nem érti őket.A Jobbik hivatalos oldalai a jobbik.hu és a magyargarda.hu.A Jobbikhoz közel álló oldal,ahol jobbikos politikusok is szoktak cikkezni az a barikad.hu.

A kuruc.info stílusa valóban sajátos,nagyon sok mindenben nem lehet velük egyetérteni,viszont leközölnek olyan híreket is,amiket máshol nem lehet megtalálni.Lásd pl Cosma-gyilkosság,ők írták meg először a valóságot.

Az origot nem nagyon szoktam olvasni,nem is nagyon ismerem.Amit a zsindexen irkálnak,azt pedig egyszerűen nem szabad komolyan venni.Megtévesztő,szponzorált,cionista förmedvény cikkeik nagy része,telis-tele csúsztatásokkal,ferdítésekkel,fasisztafób megnyílvánulásokkal.

Aki meg nyilasozza Morvai Krisztina világszinten elismert büntetőjogászt,ep képviselőt,valamint a Vona Gábor történész vezette Jobbikot és Magyar Gárdát,azt kérem,hogy indokolja is meg állítását,legyen szíves támassza alá tényekkel is."

Hogy te egy mekkora primitív árpádsávos magyarkodó nyilas állat vagy! Te magad igazolod vissza saját hozzászólásodban nyilas mivoltodat. A ti fajtátokból áll a Rosszabbik tábora. De akkora ökrök vagytok, hogy direkt érveket is adtok magatok ellen, így keresnünk sem kell. A büdös magyar qrva Cristina bin Morvai meg méltó hozzátok. Elvesztette az állását, évek óta ezért nyavajog. Szánalmas kis véglény. Régebben a családon belüli erőszak témában volt a vállalhatatlan szélsőség oldalán, most meg fajvédő árpádrongyosnak állt. Két év múlva mi lesz belőle, esetleg jehovista hittérítő? Anyátokat, azt a jó árpádsávosat!

2009. jún. 22. 09:13
 19/24 anonim ***** válasza:

"Amúgy kedves SZDSZ szavazó, nyilasok már rég nincsenek, csak a 40-es években voltak :)"

ennyire buta ember vagy? azért mert van egy véleménye a Jobbikról,ami nem egyezik a tiéddel attól már "szdsz-szavazó"?

a másik: igen, és nácik sincsenek már...a világ szép és jó, főleg ha a Jobbik nyer, mert a kampányban azt mondták. ugye? ^^

2009. jún. 22. 10:05
 20/24 anonim ***** válasza:
49%

Szánalmasnak tartom,hogy a Jobbikot vádoljátok gyűlöletkeltéssel,miközben ti "szabadelvű demokraták" mást sem tesztek,mint fröcsögtök,amellett,hogy egyetlenegy értelmes érvet sem sikerült felhoznotok.

Ez a nácikártya kezdi elveszteni az ütőerejét,nem gondoljátok?Valószínűleg igen,ezért próbáltok vele hadakozni,amíg még lehet.Olynok vagytok,mint a sarokba szorított vadállat.

2009. jún. 22. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!