Szerintetek a 3 világháborúban a nők is harcolni fognak?
Figyelt kérdés
Kiváncsiságból :)2012. ápr. 19. 19:27
1/13 anonim válasza:
A harmadik világháborúban sem nők,sem férfiak nem fognak harcolni,csakis a fegyverek.Pár gombnyomás és az atomok mindent megoldanak.Akik meg túl élik,azok már nem fognak harcolni,azok megpróbálnak újra élni.
A negyedik világháború meg olyan lesz mint az őskorban.Botokkal,kövekkel fognak harcolni.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2012. ápr. 19. 19:40
5/13 anonim válasza:
Első vagyok.
Én így gondolom,és nem kötekedésből írtam le..
6/13 anonim válasza:
"Igen, velem az élen.
"
Igen te fogsz főzni.
8/13 anonim válasza:
19:57, lol :D
micsoda harcos amazonjaink vannak, szégyen-nem szégyen, ha valami háború kitörne, én biztos dezertálnék békés helyre, bocs, de a szeretteim fontosabbak, mint a hazám.
9/13 anonim válasza:
ja és amúgy 20 éves férfi vagyok
10/13 anonim válasza:
A II. VH-ban az oroszoknál rengeteg nő harcolt. Gondolom ez igaz lehet a Finnekre is, meg egy csomó más nemzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!