Ha ülök a vonaton mennyi idő elteltével változtathatók helyet, ha mellém ülnek a cigányok, hogy ne legyen nekik feltűnő?
" és leült mellém 3 büdös cigány,"
+ 1 büdös magyar.
Hát igen, magam is cigány vagyok, de legalább normális kinézetű, normális beszédű, tiszta és nem büdös, normális viselkedésű, nem lopó, érettségizett, tiszteletre méltó stb... Ezek a jellemzők vallanak a magyarok többségére is. Ha minden cigányra igazak lennének ezek a jellemzők, nem volna ellentét Magyar - Cigány közt, mivel nekem sok magyar nemzetiségű haverom van és már sok magyar nemzetiségű lány a barátnőm volt. Az ellentét azért van Magyarok - Cigányok között, mert a cigányok nem tudnak egyáltalán viselkedni, és a fentebb említett jelzők ellentéte igazak többségükre, de persze vannak kivételek, mint ahogy én is.
Ha olyan cigányok ülnek melléd, akik nem tudnak viselkedni, és rossz jellemzőkkel vannak teli, azonnal változtass helyet, mert az ilyen semmirekellőknek elég 1 perc is, hogy megszólítsanak, és akkor választ várnak, de mindegy, ha pozitívan is válaszolsz, előbb - utóbb úgyis negatív beszédre, fognak váltani. Ezért soha ne várd meg, hogy megszólítsanak olyanok, akik nem tudnak viselkedni. Soha ne utazz egyedül, ismerős, a barátod vagy megbízható személy mindig legyen veled.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült leírnom a választ, de talán így érthetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!