Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ülök a vonaton mennyi idő...

Ha ülök a vonaton mennyi idő elteltével változtathatók helyet, ha mellém ülnek a cigányok, hogy ne legyen nekik feltűnő?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 20:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Rasszista vagyok, mert nem viselem el ha a rosszarcú romák ülnek le mellém akik kötözködnek szemétkednek és rosszabb esetben megvernek és kirabolnak!!?? A normális fajta természetesen ülhet mellettem.
2012. ápr. 21. 11:07
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Mellém akármennyire "jóápolt" cigány sem ülhet! Azonal felálok ha mellém ülnek! Aki cigány az cigány marad akármilyen jóápolt is! Ahol lakom a környékünkön is sok a cigány (sajnos) - párszor már beszoltam az émásznak az áramlopások miatt, (sikeresen) volt közötük olyan cigány is aknek kétt autója is volt egy opel és egy audi mégis lopták az áramot! Az öcsémbe nemrég kötött bele kétt rendesen öltözött, jól szituált cigány a buszmegálóban mert megláták nála a telóját és el akarták venni tőle! Nem sikerült, mert olyan mint én - nem sz@rom magam ösze tőlük!
2012. ápr. 21. 12:09
 13/18 Valaki0702 ***** válasza:
52%
Magyarországon ne csodálkozzon senki ha valaki rasszista mert ez itt már nem normális amit ezek a f@sztrágok csinálnak.
2012. ápr. 21. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Én már akkor helyet változtatok ha látom,hogy mellém akar ülni,és nem törődök azzal,hogy feltűnő,vagy sem.Sőt direkt szeretném ha feltűnne neki,hogy azért megyek el mert oda ül egy büdös,mocskos cigány.Utálom őket!!
2012. máj. 15. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Azonnal változtatni kell.
2012. máj. 24. 23:38
 16/18 anonim ***** válasza:
23%

" és leült mellém 3 büdös cigány,"

+ 1 büdös magyar.

2012. máj. 25. 04:33
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Fingjál egy jó nagyot, így helyreáll az univerzum egyensúlya. Szagban, legalább is :)
2012. máj. 25. 09:59
 18/18 anonim válasza:
100%

Hát igen, magam is cigány vagyok, de legalább normális kinézetű, normális beszédű, tiszta és nem büdös, normális viselkedésű, nem lopó, érettségizett, tiszteletre méltó stb... Ezek a jellemzők vallanak a magyarok többségére is. Ha minden cigányra igazak lennének ezek a jellemzők, nem volna ellentét Magyar - Cigány közt, mivel nekem sok magyar nemzetiségű haverom van és már sok magyar nemzetiségű lány a barátnőm volt. Az ellentét azért van Magyarok - Cigányok között, mert a cigányok nem tudnak egyáltalán viselkedni, és a fentebb említett jelzők ellentéte igazak többségükre, de persze vannak kivételek, mint ahogy én is.

Ha olyan cigányok ülnek melléd, akik nem tudnak viselkedni, és rossz jellemzőkkel vannak teli, azonnal változtass helyet, mert az ilyen semmirekellőknek elég 1 perc is, hogy megszólítsanak, és akkor választ várnak, de mindegy, ha pozitívan is válaszolsz, előbb - utóbb úgyis negatív beszédre, fognak váltani. Ezért soha ne várd meg, hogy megszólítsanak olyanok, akik nem tudnak viselkedni. Soha ne utazz egyedül, ismerős, a barátod vagy megbízható személy mindig legyen veled.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült leírnom a választ, de talán így érthetőbb.

2012. jún. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!