Szerintetek csalás az 5ös lottó?
A találatot vagy nem viszi el senki, vagy egy fix ember viszi el a "családból".
Egyik tanárom fejtette ki egyszer, hogy régen a gengszterváltás előtt a nyeremény sose futott túl magasra. Most meg van hogy hónapokig gyűlik a sok milliárd.
Azt is mondta, hogy a mai technológiával gyerekjáték a gépnek a pörgő labdák közül kikapnia azt, amelyikre épp szüksége van.
Szerintetek csalás az egész?
Nekem egyszer bejött egy kettes találat, vettem belőle hamburgert :D
Mesélj nekünk erről a hatoslottó nyertesről, szerintem mindenkit érdekel a története.
Szerintem nem csalnak, de hallottam en is ilyet, h a huzonak regen azt mondtak, h le lesz hutva a golyo, amit ki kell huznia!
Egyebkent regen nagyon ment az a reklam, Szemledi Andras lottonyertesrol szolt, de ez csak reklam volt, nem igazi szemely.
Youtubeon megtalalhato!
A #4 válaszoló tömören mindent megválaszolt. Aki nem ért belőle, nem is fog - mert vagy nem érti, vagy nem is akarja érteni.
A csalás lányege, hogy valaki jól jár vele. Itt ki is jár jól? Ki teszi zsebre a ki nem osztott pénzeket? És hogyan? Kicsit gondolkodni kéne. Meg számolni. Az adatok nyilvánosak. Tudni, mennyi lottót vettek, kiszámolható a bevétel. Tudni, mennyi a játékköltség, mennyi az adó, kiszámolható a maradék. Tudni, hány nyertes van, mennyi pénzt osztottak, mennyi ment a következő hétre. Ha ezt is kiszámolja valaki és nem stimmel az egyenleg, akkor szóljon. És aztán a dokumentumokkal menjünk együtt a bíróságra feljelenteni. De addig nem érdemes rémhírt kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!