Szeretnék bekerülni a legfelsőbb kasztba. Mekkora az esély arra, hogy bekerüljek? Pontosan mit kell tudni és kivel kell beszélnem, hogy bekerüljek?
utolsó vagyok. Az a baj, hogy aki tudja a válaszokat, az nem fogja elmondani, mert attól neki nem lesz jobb.
Egyébként örülök, hogy jól mennek a vállalkozásaid. Én még most hagyom abba a sulit, de én is vmi komolyat akarok kezdeni magammal.
Tapadnak rám az emberek, szeretnek, értek hozzájuk és bármilyen rendezvény, feladat akármi van, egyetlen dologhoz értek. Mindig megtalálom a megoldásokat a problémákra, gördülékenyebbé teszem a munkát.
Akármelyik ismerőssel dumálunk arról, hogy céget alapítsunk, mindegyik megtenne főnöknek vagy tanácsadónak a saját cégében. Remélem eljutok egyszer 15 milláig.
Én csak annyit mondok, ne add fel. Vagy változtass valamit az életeden, menj el oda ahová nem szoktál, csinálj valami újat. Olyat is amit utálsz. Kilépni a megszokottból és lehet akkor veszel észre új dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!