Az ukránok tényleg ennyire kegyetlenek?
Előre leszögezném, hogy a kérdésem nem rosszindulatú, tényleg érdekel! Bár lehet, hogy bennem csak ezek az ukrán esetek maradtak meg...
Nem tudom, emlékszik-e még valami arra a pár 15-25 éves fiatalra, akik levideózták, hogy embereket kínoznak és ölnek meg, fényképeket csináltak róluk, a terhes nőből kivágták a gyereket, állatokat kínoztak, stb. Ők ukránok voltak. És ez kb 2007-ben történt...
Most épp az UEFA-EB miatt irtják az utcán található kóbor állatokat (miért is kerülhettek az utcára?..) úgy, hogy mobil krematóriumokba dobják be őket ÉLVE!
Valahogy más országokról nem szólnak ilyen hírek, nem is emlékszem olyan brutális gyilkosságokra az elmúlt 10 évből, mint amiket az a pár ukrán fiatal"ember" elkövetett (pedig azért érdekel ez a téma).
Tehát a kérdésem adott! Tényleg így van, vagy csak én figyelek tudat alatt nagyon az ukránokra?
Minden országban vannak ilyenek, nem szeretem mikor csak a kelet-európaiakat tartják barbárnak. Tény, hogy a gondolkodásuk más.
A kóbor ebeket el kell távolítani, bár a módszerrel nem értek egyet, úgy kéne csinálni, hogy a legkevesebb fájdalommal járjon. Mondjuk lőjék ki őket, persze ha a lakott területen kívül vannak.
En nem mertem megnezni, szoval nekem ne.mond.
Amug mar 1 kisgyerek is meghalt a kuytaknak kirakott mergektol...
"Nem tudom, emlékszik-e még valami arra a pár 15-25 éves fiatalra, akik levideózták, hogy embereket kínoznak és ölnek meg"
Amerikában sokkal több efféle perverz gyilkos van.
"Most épp az UEFA-EB miatt irtják az utcán található kóbor állatokat (miért is kerülhettek az utcára?..) úgy, hogy mobil krematóriumokba dobják be őket ÉLVE!"
Angliában évente fölöslegessé vált versenyagarak ezreit semmisítik meg brutális módszerekkel.
Tudod, a fejlett Anglia, ahol 400 éve nyírják a pázsitot, és még a fingjuk is kölniillatú, hiszen nyugatiak.
Igen, az ukránok ilyenek. Elég primitív nép, illetve a beltenyészet és az alkoholizmus is megtette a hatását. Meg még szabadjára is van engedve ez a csőcselék. Oroszországban és Fehéroroszországban jobbak a körülmények és az emberek is.
Sok baj van a pravoszláv országokban, de, hogy ennyire szélsőségesen rossz legyen, mint Ukrajna, az nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!