Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem hoznak létre egy radikális roma ellenes pártot? Igény lenne rá?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne értelme romaellenes párnak. Kezelnikellene inkább a problémát, nem fujjogni. És ehhez nem pénz kell, inkább törvények, és ők is olyanok, hogy a pénztárcájuk vezeti őket.
2009. jún. 13. 11:38
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Ahogy a fentiekben már említették, a Jobbik ilyen párt (tesznek rá kijelentéseket minden esetre). Igény biztos van is rá, de azt senki nem akarja felfogni, hogy nem KIZÁRÓLAG cigány bűnözés létezik. Vannak a magyar emberek között is igen hülyék. Pl. azok, akik győzikét nézik esténként.
2009. jún. 13. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem van, a Jobbik, szerinted miért van ennyi szavazója?
2009. jún. 13. 17:32
 14/18 anonim ***** válasza:
A Jobbik részben ilyen, de azért még sem akarja a romákat kiirtani.
2009. jún. 19. 00:08
 15/18 anonim válasza:
x-edik felhasználó: nem biztos hogy a saját pénztálcájuk vezeti őket, hanem a miénk...
2009. jún. 19. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Az hogy alkotmányellenes, az igaz és így is van rendjén. Az, hogy az Eu miatt nem lehet, ez nem igaz.

Az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozata (Franciául: La Déclaration des droits de l'Homme et du citoyen)

I. „Minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek születik és marad;.."

Ezzel egyetértettek a 48-as forradalmárok is és magáévá tette e gondolatot az egész civilizált világ.

Egy XXI. században élő felvilágosult ember nem hiheti azt, hogy egy ember viselkedését, magatartását stb. a bőr színe határozza meg.

Ha ebben az országban az lesz az általános gondolkodásmód, hogy minden bajnak a cigányok az okai akkor inkább emigrálok.

2009. jún. 19. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló nem találkozott még közelebbről a cigány mentalitással, ha azt gondolja, hogy a bőrszín miatt különböztetődnek meg.

Az én családomban vannak sárgák, semmi bajunk velük.

A barnákkal és feketékkel sem lenne, csak a normálisnak elfogadott általános emberi normákat tiszteljék.

És itt hibádzik nagyot a cigányság döntő része.

Én, nem lévén előítéletes, háromszor vettem valamit cigány eladótól.

Mindháromszor becsaptak.

Ha előítéletes lennék, egyszer sem, vagy csak egyszer vásároltam volna.

Most már utóítéletes vagyok. Nem vagyok képes arra, hogy azt gondoljam, biztosan csak kifogtam egy nem becsületes embert, aki történetesen cigány. Az emberi tanulási folyamat olyan, hogy ha valami néhányszor ugyanúgy van, azt várjuk, hogy legközelebb is úgy lesz. Nekem nem megy az amnézia.

2009. jún. 20. 00:21
 18/18 anonim válasza:

ez így igaz.

mikor gyerek voltam 5x raboltak ki 4x cigányok.

a kerékpárom 2x lopták el, mindkétszer cigányok.

1x majdnem leszurtak, cigányok voltak

2009. jún. 20. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!