Most skinhead vagy hungarista vagy mi?
Az egyik haveromról van szó, akit nem tudok hova tenni.
Szóval...
Tiszteli Hitlert, de a magyar ősöket is.
Gyűlöli a zsidókat és cigányokat, de elismeri, hogy vannak rendes, értelmesek is.
Tetszik neki a Dívizió 88 és a Kárpátia is pl.
Így ő minek nevezheti magát?
A gyökérkedésre nem vagyok kíváncsi, csak ÉRTELMES válaszokat akarok!
Maga sem tudja, majd kialakul. Nekem is volt több ilyen ismerősöm is. Mondhatni én is ilyen voltam eltekintve a Hitler tisztelésétől. Mára már csak a magyar ősök tisztelete maradt meg bennem és tudom, hogy ehhez nem kell Kárpátiát hallgatnom.
zsidókat cigányokat nem gyűlölöm hanem előítéleteim vannak velük kapcsolatban.
Nem sorolom magam sehova sem szerintem ő se tegye, de amugy szerintem ha nagyon akarja mondja, hogy skinhead (mára már csak divat skinhead)
Véleményem szerint a barátod egy hazaszerető magyar ember.
Tisztában van vele hogy a cigányok és a zsiványok döntik nyomorba ezt az országot a talpnyalóikkal együtt.
Az megy hogy kárpártiát és Divíziót is hallgat azzal sincs semmi gond én is hallgatok Kárpátiát is megy Tar had-et is.
Ízlésficamos meg vékkép nem vagyok!
21:38
Nem igazán szereti skinhead-nek hívni magát, pont emiatt a divat dolog miatt.
22:08
Hazaszerető az biztos... Egyébként rákérdeztem, és leginkább a hungarista eszméket követi :)
Egyébként Hitler felé a tiszteletet nem úgy kell érteni, hogy tele van horogkereszttel a szobája stb. :) Okoson embernek tartja :)
Ha már szóba került a hungarizmus:
1. a Hungarizmus alapjait Prohászka Ottokár fektette le.
2. a Hungarista mozgalom Szálasi Ferenc vezetésével és iránymutatásával teljesedett ki.
3. a hungarista mozgalom nem szűnt meg a háború után, az emigrációban élő hungaristák folytatták amit elkezdtek.
4. Jelenleg is létezik két szervezet mely hungaristának vallja magát, az egyik a Szálasi féle vonalat képviseli, a másik a kor igényeihez és elvárásaihoz igazította az eszmei vonalat.
Utolsó!
Ez mind szép és jó de, nem ez volt a kérdés...
Akit érdekel, megmagyarázta minek vallja magát :)
Egy "hungaristaskinheadantiszemitapatriótalengyelbarát", vagy legalább is ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!