Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most skinhead vagy hungarista...

Most skinhead vagy hungarista vagy mi?

Figyelt kérdés

Az egyik haveromról van szó, akit nem tudok hova tenni.

Szóval...

Tiszteli Hitlert, de a magyar ősöket is.

Gyűlöli a zsidókat és cigányokat, de elismeri, hogy vannak rendes, értelmesek is.

Tetszik neki a Dívizió 88 és a Kárpátia is pl.

Így ő minek nevezheti magát?

A gyökérkedésre nem vagyok kíváncsi, csak ÉRTELMES válaszokat akarok!

2012. márc. 17. 02:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Maga sem tudja, majd kialakul. Nekem is volt több ilyen ismerősöm is. Mondhatni én is ilyen voltam eltekintve a Hitler tisztelésétől. Mára már csak a magyar ősök tisztelete maradt meg bennem és tudom, hogy ehhez nem kell Kárpátiát hallgatnom.

zsidókat cigányokat nem gyűlölöm hanem előítéleteim vannak velük kapcsolatban.

Nem sorolom magam sehova sem szerintem ő se tegye, de amugy szerintem ha nagyon akarja mondja, hogy skinhead (mára már csak divat skinhead)

2012. ápr. 3. 21:38
 12/17 anonim válasza:
9%

Véleményem szerint a barátod egy hazaszerető magyar ember.

Tisztában van vele hogy a cigányok és a zsiványok döntik nyomorba ezt az országot a talpnyalóikkal együtt.

Az megy hogy kárpártiát és Divíziót is hallgat azzal sincs semmi gond én is hallgatok Kárpátiát is megy Tar had-et is.

Ízlésficamos meg vékkép nem vagyok!

2012. ápr. 4. 22:08
 13/17 A kérdező kommentje:

21:38

Nem igazán szereti skinhead-nek hívni magát, pont emiatt a divat dolog miatt.

22:08

Hazaszerető az biztos... Egyébként rákérdeztem, és leginkább a hungarista eszméket követi :)

Egyébként Hitler felé a tiszteletet nem úgy kell érteni, hogy tele van horogkereszttel a szobája stb. :) Okoson embernek tartja :)

2012. ápr. 5. 00:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha már szóba került a hungarizmus:

1. a Hungarizmus alapjait Prohászka Ottokár fektette le.

2. a Hungarista mozgalom Szálasi Ferenc vezetésével és iránymutatásával teljesedett ki.

3. a hungarista mozgalom nem szűnt meg a háború után, az emigrációban élő hungaristák folytatták amit elkezdtek.

4. Jelenleg is létezik két szervezet mely hungaristának vallja magát, az egyik a Szálasi féle vonalat képviseli, a másik a kor igényeihez és elvárásaihoz igazította az eszmei vonalat.

2012. máj. 4. 19:57
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ez mind szép és jó de, nem ez volt a kérdés...

Akit érdekel, megmagyarázta minek vallja magát :)

Egy "hungaristaskinheadantiszemitapatriótalengyelbarát", vagy legalább is ilyesmi :)

2012. máj. 4. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Amit leirtal ay en vagyok.
2012. máj. 19. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Olyan...nagyon nem tudja eldönteni mi.
2013. jún. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!