Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet hungarista esetleg skinhead srácokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nagyon bejönnek az ilyen fiúk, de nem tudom hol lehet fellelni. Az oké hogy koncert,de itt a városban nagyon ritkán vannak ilyen rendezvények,ráadásul tartok attól hogy ki lennék nézve egy ilyen helyről,mert én nem ilyen stílusban öltözködök...
17/L
2011. dec. 7. 18:52
1/8 anonim válasza:
Kárpátia koncertek, mindig tele vannak :D
Jó kis Kárpátia koncertek :D hmm...
2/8 anonim válasza:
Öltözködés miatt úgysem fognak kinézni, pláne lányokat.
3/8 anonim válasza:
Nem a ruha számít,hanem hogy mit érez az ember:) -egy NS-:D
4/8 anonim válasza:
Igen, ez engem is érdekelne!:)
18/L
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg bárokban, utcákon stb :)
Hungarita lány <3 Legszebb álom :P
6/8 anonim válasza:
Kárpátia, Egézséges fejbőr koncerten, kocsmákban(főleg a Kökinél a Bujdosó székelyben), Jobbikos rendezvényeken és ITk-ben
7/8 anonim válasza:
De ha nem találsz, írj üzenetet! ;)
8/8 anonim válasza:
attól függ hova valósi vagy.lehet engem keresel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!