Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ellopták az iratomat, menjek-e...

Ellopták az iratomat, menjek-e rendőrségre?

Figyelt kérdés

Ma délután Tatabányán a boltomban ültem ,a pultomnál ültem ,olvastam,hát vártam a vevőt,hátul meg valaki bement a raktárhelyiségbe és ellopta a kistáskámat személyiigazolvány ,lakcímkárttya ,jogsi 2 bankkártyám,tb,adókártya és 48.000 ft készpénzzel együtt.

Mit tegyek,ha elmegyek a rendörségre ott meghallgatnak de úgysem tudják ők sem előkeríteni a tolvajt,mert,ha kamerám lett volna,akkor oké visszanézem és a bűnöst beleteszik az újságba,meg tv-be,hogy aki felismeri ,hogy ki,jelentkezzen a rendőrségen,de nincs kamerám,és így soha nem tudom ki volt,a rendőrség sem tudja kinyomozni.

Mit csináljak ilyenkor?

Egyet tudok az iratokat el kell mennem újra megcsináltatni.

2012. márc. 11. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
A rendőrségre így is úgy is menned kell, ugyanis az iratok elvesztése bejelentés kötelezett.
2012. márc. 11. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem: Tegyek-e feljelentést vagy nem?
2012. márc. 11. 20:33
 3/5 SzilKa ***** válasza:
Mindenképp érdemes feljelentést tenned, hogy megelőzd a problémákat az esetleges visszaélések miatt. Ha felhasználják az irataidat, jobb, ha tudod igazolni, hogy az adott időpontban azok már nem Nálad voltak...
2012. márc. 11. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen.

Ha másra nem is jó, úgy emlékszem ilyen esetben a rendőrségi papír bemutatásával kapsz kedvezményt a pótlásnál.

2012. márc. 11. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
*Ez még eszembe jutott: egy haverom elhagyta a személyi igazolványát, nem foglalkozott vele, aztán 5-6 hónap múlva kapott egy levelet, hogy ennyi meg annyi tartozása van a nevén szereplő Opel Astrával kapcsolatban az önkormányzat felé. Gondolhatod, hogy nem is látta soha azt az autót..
2012. márc. 11. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!