Tudtátok hogy Orbán Viktor roma származású? És hogy az eredeti neve Orsós?
Nem ,nem tudtam hogy milyen származású,s nagyon nem is érdekel.És olyan amilyen.Minden ember mást mond róla.
Amúgy ha valaki barna bőrű,akkor miért kell már ráfogni hogy cigány/roma.Én és anyum is barna bőrűek vagyunk és mégsem vagyunk romák/cigányok.
Barack Obamának pedig Barack HUSSEIN Obama a teljes neve, még sincs rokonságban A Saddam családdal.
Van egy zsidó ismerősöm, "Weinrauch" a vezetékneve, ami a németeknél elterjedt. Nyilván az ősei Németországban éltek zsidóként, németekkel házasodtak, így lett Weinrauch.
Egyébként a romák hány száz éve élnek Magyarországon?... A magyar lakosság min. 70%-ban biztos, hogy van roma vér.
besötétítették:?????haha...persze...és folyamatosan ott vannak körülötte és árnyékolják,hogy úgy tűnjön mintha...jajj ne már..
amúgy engem nem zavar,csak nem értem,ez miért ügy?
17:01-esnek azt mondom, de igen a roma és a cigány egy és ugyanaz :D
Nincs semmi külömbség a két kifejezés között, csak a fajvédők szoktak romázgatni, mert a cigány szerintük rossz kifejezés :DD
Nagy tévedés az, hogy aki roma az jó, aki cigány meg rossz.. ezt valami hülye találta ki, mert mindkettő ugyanazt jelenti.
Nem az a baj, hogy föltetted a kérdést, hanem a hátsó szándék. Meg ahogy a cuclisok rácsaptak, mint gyöngytyúk a takonyra.
Én alapjában véve nem szeretem a cigányokat, bizalmatlan vagyok velük, féltem tőlük a gyerekemet. Nem én vagyok az egyetlen, vagyunk még vagy 9 millióan így ebben az országban. Voltak cigány ismerőseim, majdnem barát is, de még bennük is volt előítélet a saját fajtájuk iránt.
A magyar társadalomnak minden alapja megvan erre az előítéletre.
Egy biztos, Orbánra rá mernem bízni a gyerekemet, de Gyurcsányra egy percre sem.
@16:35
"1. nem az
2. sose tagadta, hogy Orsós volt a családneve"
Ja! Az Orsós az egy tipikus magyar családnév mi?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!