Talán az sem lett volna rosszabb, ha Hitler is nyeri meg a háborút?
Ezt úgy értem,hogy ha Hitler nyeri meg a háborút az sem lenne élhetetlenebb ,mint ez a mai rendszer.
Ki tudja?Talán még jobb is lenne.
Nagyon más lett volna ha ő nyer.Mi Németország szövetségesei voltunk de ők nem kezeltek egyenrangú társként , hanem ők magukat magasabb rendű népnek tartották , mivel a magyarok elég kevert nép , van itt szláv ,germán meg egyéb keveredés.
Nem tudni mi lett volna ha....
Hitler sem élt volna örökké, lehúzott volna még pár évet Németország Führereként, de mint tudjuk a diktátorok halála/bukása után nem éppen békés időszakok következnek. Ezer meg egy ember akarta volna megkaparintani a hatalmat, nem sok jó sült volna ki a dologból. Keménykezű diktátort általában még keményebbek követnek, lásd Szovjetúnió. Ki lett volna Hitler utódja? Himmler, Göring, Goebbels? Egy biztos: rosszabb lett volna mint Hitler.
De különben nem nyerhette volna meg úgy a háborút hogy mindent leigáz, esetleg úgy lett volna esélye ha Oroszországban, Angliában és a többi szövetséges országban Hitler-barát kormányok lépnek hatalomra és békét kötnek, amire lássuk be, egy világháborús időszakban nem volt nagy esély.
Hogy milyen lett volna a magyaroknak ha Hitler nyer?
Mondjuk úgy hogy Németországban is sok nagy "németkedőnek" esett le az álla mikor kiderült hogy van zsidó vér az ereiben és így ő is alja lett... Ott a vér tisztasága számított!
Higgyétek el! Ha Hitler rendszere lenne akkor most rengeteg magyar náci pislogna mint hal a szatyorban miután kiderülne hogy a nagyszülője vagy dédszülője aki ilyennel nem foglalkozott, egy(hivatását kevéssé gyakorló) zsidó nővel vagy férfival jött össze és így az ő vére is "fertőzött"!
Kíváncsi lennék milyen forrásokra alapozzák az itt hozzászólók azt, hogy mi is a lágerben végezzük, vagy minket is kiirt, valamint szolganép lettünk volna. Tényleg érdekelne.
Apropó, szolganép. Most mi vagyunk, pl. a németekhez képest? Ha jól tudom nem ők szaladnak ide nevetséges(de a hazainál még mindig elérhetetlenül magas) fizetésért dolgozni.
"Kíváncsi lennék milyen forrásokra alapozzák az itt hozzászólók azt, hogy mi is a lágerben végezzük, vagy minket is kiirt, valamint szolganép lettünk volna."
Amcsi hazugságokra.
"Kíváncsi lennék milyen forrásokra alapozzák az itt hozzászólók azt, hogy mi is a lágerben végezzük, vagy minket is kiirt, valamint szolganép lettünk volna"
Ez van annyira valószerű mint az hogy sokak szerint meg itt lenne a tejjel-mézel folyó paradicsom...
ja és nem mellesleg sokan így én is leírtam konkrét példákat!
De természetesen ha csak az egyik oldalt akarjuk elhinni akkor teljesen mindegy hogy ki mit mondd!
Ahogy mondják(és mind a két oldalra igaz szélsőjobbosokra és szélsőbalosokra):
Csak a bölcs ember kételkedik, az ostoba kételkedés nélkül csinálja meg a hülyeségeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!