Talán az sem lett volna rosszabb, ha Hitler is nyeri meg a háborút?
Ezt úgy értem,hogy ha Hitler nyeri meg a háborút az sem lenne élhetetlenebb ,mint ez a mai rendszer.
Ki tudja?Talán még jobb is lenne.
Nézd meg egy másik példán át! Mert van összehasonlítási alap!
Sztálin!
Milliókat őlt meg vagy vitetett munkatáborba! Köztük rengeteg magyart! Az hogy az embereknek elege lett abból a rendszerből és szép lassan változott az nem véletlen!
És hogy szörnyű a mostani rendszer???
Én spec látom hogy a fidesz milyen rossz gazdaságpolitikát csinál és nem értek vele egyet de azért messze vagyunk egy Sztálini vagy Hitleri besúgórendszeres,deportálós hatalomtól! Hidd el, nem olyan rossz nekünk...
De ha nem hiszel nekem akkor csatlakozz egy afrikai újjáépítési szervezethez vagy hasonlóhoz és nézd meg mi folyik sok országban ahol a törzsek egymással harcolnak, nincs ellátás,munka és még csak közrend sincs! Ahhoz képest egy földi paradicsomban élünk...
Azt nem tudja senki. Rémhírek és ténnyé változtatott háborús propagandák vannak.
Most az a polkorrekt, ha teli tüdőből üvöltöd, hogy Hitler volt az Antikrisztus, aki felszakította a pokol hetedik pecsétjét, zsidó gyerekeket evett ebédre és aki ezzel vitatkozik, az egy véreskezű utolsó náci, akit falhoz kellene állítani.
Nem az érdekel,hogy melyik nemzetnek lenne jó,e az érdekel,hogy legalább emberileg élhető-e.
Mostanra már biztos az lenne.A győztes írja a történelmet.Ennyit erről.
1/5 : te is mosolyognál, ha az életed múlik rajta.
A válaszom pedig igen!, jobb lenne ma sokminden. Nem lenne ennyi ingyenélő az adófizetők nyakán (csak az a baj, hogy Hitler a zsidókat ölette, ami kevésbé jó, de a következő a réti nigger "faj" lett volna)
u.i.: nem vagyok rasszista, csak túl sok a negatív tapasztalatom. Nem zavarnak a négerek, az ázsiaiak, de még az arabok se annyira, de a romák igen. (tartok tőlük, nem ok nélkül)
"A válaszom pedig igen!, jobb lenne ma sokminden."
Ja, minket is elfüstöltek volna a lágerben. Akár tetszik akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!