Te megszavaznád az ország belépését az EurópaBirodalomba?
A kérdés hipotetikus!
Az EurópaBirodalomban egységes az: adórendszer, az oktatás, az egészségügyi ellátás, a bankrendszer, a munkaerő politika, a nyugdíjrendszer, 1 kormányzat, 1 pénz, 1 határ, és 1 hadsereg van! Stb. stb.
A másik oldalon: van mindenkinek városa, nemzetisége, anyanyelve, kultúrája, vallása, megyéje (as. kistérség, járás, stb. nem az elnevezés a fontos), de…
…nincs ország! Vagyis csak 1 ország van: Európa!
Hajlandóak lennétek feladni az országotokat egy nagyobb birodalom kedvéért?
Ami azt illeti valóban nem olvastam. Csak a filmverziót láttam. Tehát tudom miről beszélsz, beszélek.
Ha már irányítás: ígyis, úgyis a pénzcsoportoknál az uralom (forrón ajánlom figyelmedbe a Gorilla ügyet!) A fölülkerekedés könnyen kivédhető: mindenkinek be kell jelentkeznie egy nemzethez (max 2be jelentkezhet), és minden nemzet delegálhat mondjuk 10 képviselőt. Hogy ezeket a nemzetek mi szerint választják, és hogy 500.000, vagy 30.000.000 ember dönt róluk, az már lényegtelen, minden nemzet saját dolga (persze bizonyos keretek és szabályok között) Ez persze csak egy példa!
Ja és még valami: forrón ajánlom a kérdés elolvasását! NINCSENEK ORSZÁGOK! CSAK EGY ORSZÁG VAN: EURÓPA!
Elhiszem, hogy jól esik itt fitogtatnod a töresz ismereteidet, de ha kérhetem, legközelebb olvasd végig a kérdés teljes magyarázatát! És próbálj meg a kérdésre válaszolni: feladnád-e az országodat? Ha úgy érzed, gyenge vagy a kérdés értelmezéséhez, kérlek ne írj privátba, mert nem fogok magyarászkodni!
" Hogy eldobjam nemzeti identitásom a nyugati kizsákmáyolóink fertőjéért? Kizárt dolog, és amelyik "magyar" ebbe bele menne az szégyelheti magát. Agymosottak.
"
Azok az agy-mosottak akik elhiszik a nagy vajdának, hogy az EU nélkül magyarország meg tudna állni a lábán. Elárulok egy titkot: NEM!
Itt egy a gond, mégpedig az ember. Az ember az ember marad minden körülmények között és amíg emberek uralkodnak addig mindig lesz kapzsiság, féltékenység, háborúk stb. Szóval már itt megdőlt az egész. Egyes országok már jóval fejlettebbek mint mások.
Na mind1 a lényeg, hogy ez a jelenlegi körülmények között szinte lehetetlen lenne össze hozni, és kétlem, hogy a nagyobb, fejlettebb országok egyáltalán erről hallani akarnának. Egy ilyen gazdaság kiépítése és fenntartása, a kultúrák közötti különbség és még 1000 és 1000 dolog van ami abszolút lehetetlenné tenné.
Azonban, ha abból a szempontból nézzük, hogy jelenleg is EU tagjai vagyunk és végül is lehet, hogy külön országokban élünk EU társainktól, de így is egy láthatatlan határ vesz minket körül. Közös valutát akarnak stb. szóval ebből a szempontból lassan lassan összeáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!