Mi a véleményetek arról, hogy Borsodban 10 éven belül minden 2. gyerek cigány lesz?
#IgazMagyar
230000 az az 1 millió. Kicsit (nagyon) túlzásokba esel. Ha a fizetésedet kérdezik, akkor is a négyszeresét szoktad mondani? :-D
Nos, mindazoknak, akik baromira felfújják a cigányság létszámát, csak hogy utána tudjanak olvasni (mert keresni úgy látszik nem tudnak, talán olvasni még igen):
Mint az első linknél található táblázatban is látszik a cigányság nettó létszáma CSÖKKEN. Tehát nem kell attól félni, hogy el fognak lepni minket.
Azt elismerem, hogy sok, sőt egyre több baj van velük. De a LÉTSZÁMUK miatt nem kell aggódni.
Ja, és lehet lepontozni - bár inkább tájékozódni kellene.
"Mint az első linknél található
táblázatban is látszik a cigányság
nettó létszáma CSÖKKEN. Tehát
nem kell attól félni, hogy el
fognak lepni minket"
Az hogy sok cigány nem valja magát cigánynak a népszámláláskor, nem azt jelenti hogy csökken a számuk. Sőt nő, csak a cigányság egy rétege szégyelli a származását, és ezért magyarnak valja magát. Én sem lennék büszke ha a fajtám nagy része szociális segélyezésből, és bűnözésből tartaná fenn magát.
"csak a cigányság egy rétege szégyelli a származását, és ezért magyarnak valja magát."
Mint ahogy a tatárjárás, és a törökdúlás után ide betelepített szászok, svábok, tótok, románok, kunok, besenyők, az itt maradt tatárok, törökök, stb... Ma ezeket MIND magyaroknak hívjuk.
"Én sem lennék büszke ha a fajtám nagy része szociális segélyezésből, és bűnözésből tartaná fenn magát."
Ők sem büszkék rá. És mi bajod is van azzal, aki NEM ezekből tartja fenn magát? Azt hittem, a cigányok ÉLETMÓDJÁVAL van baj, nem a bőrük színével.
"heh... hitler pörög a sírjában."
Már ha lenne neki! ;)
Régi kérdés de ezt leírom.
Ózd környékén lakom 4000 fős városban.
tavaly már magyar gyerek nem kezdett az iskolában.
MAGYARORSZÁGON!
vélemény= letiltás
TABU! erről nem lehet még csak beszélni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!