Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem nevetséges, hogy mi...

Nem nevetséges, hogy mi gyártottuk az Ikarusz buszokat, most meg sorra gyulladnak ki a maiak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 09:38
1 2
 1/12 Antimod ***** válasza:
65%

Nem értem az összefüggést. Karban kellene tartani a járműveket, és akkor nem gyulladnának ki.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 30. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én büszke vagyok rá!

De arra nem, hogy sajnos nincs egy normális hozzáértő ember aki megcsinálja, ja vaélami probléma lép fel valamivel.

Ez pedig a szakmák nem tanúlása miatt van. Mindenki csak a könnyebb és a tovább tanúlást vállasztja, utána meg sír, hogy nincs munkája.

2012. jan. 30. 09:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem lehetne ma is gyártani? Piacot keresni neki, munkahely teremtés stb?
2012. jan. 30. 09:48
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Jahh.

30 éves buszok 5-6millió km rel.

Egy MAN vagy Volvó jó ha 3millióra képes.

Ideje lenne ismét rendszerbe állítani a magyar Ikaruszt, és felfejleszteni a Rábát, hiszen a mezőgazdaságnak is szüksége van gépekre.

A Rába Steiger a mai Jon deert is alázza úgy ahogy van, a maga 30 évével.

De nem is értem hogy miért nem kezdünk péd elektromos városi kis árúszállítók gyártásába stb stb, ami kézenfekvő.

2012. jan. 30. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem nevetséges, karbantartási hiányok miatt gyulladnak ki. Ezért van annyi tűz a BKV - nál és ezért olyan kevés máshol. 2008 - ban voltam Decinben és ott még járt Ikarus 412 - es. 1994 - ben vettek 5 darabot. Kis sorozat, ismeretlen típus és 14 év után még jár és jobban néz ki, mint a későbbi BKV - s példányok. Ennyit jelent a szakszerű karbantartás, munkafegyelem és odafigyelés.
2012. jan. 30. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
A külföldiek nem tudnak gyártani lószart sem. Szóval ezzel semmi újat nem mondtál.
2012. jan. 30. 10:25
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

"Nem lehetne ma is gyártani? Piacot keresni neki, munkahely teremtés stb?"

Ez ütközne a nyugati érdekekkel, hogy ránt tudják sózni a szarjukat.

2012. jan. 30. 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
*ránk
2012. jan. 30. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Az EU tagsággal, és a globalizációval a külföldi szemetek is jöttek!
2012. jan. 30. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Ma is gyártják. Ezek a "vázcserés felújítások" gyakorlatilag új busz építése. De Oroszországban is le tudták gyártani helyben. Az más kérdés, hogy már ott sem kell.

Gyártanak épp elég korszerű buszt Magyarországon, vannak köztük egész jók is, azokat kellene inkább megvenni, nem egy 40 éves terméket erőltetni.

2012. jan. 30. 11:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!