Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a . ért kell adózni?

Mi a . ért kell adózni?

Figyelt kérdés
Minek kell a SAJÁT pénzemből 16%-ot befizetni államnak?Mikor milliárdokat költenek a romákoknak,nyugdijasoknak nincs pénz,hülyeségekre költik el?Inkább nem fizetek,fizetem magamnak az orvosi ellátást,tanitást egyéb költségeket,minthogy támogassak ingyenélőket(nem csak romákokat,hanem a 16gyerekes családokat IS)
2012. jan. 29. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hogy megtömhessék a zsebüket
2012. jan. 29. 18:25
 2/15 tetro ***** válasza:
És fizeted majd magadnak az közvilágítást, a gyerek iskoláját, az új zebrát az iskola előtt... Szerintem inkább menj és nézd meg az esti mesét.
2012. jan. 29. 18:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Egy Budapesti utcában lakik 200-300ember és ég jó esetben 4 lámpa az is éjjel.Az hány forint fejenként?Egyedül kifizetem,hagydmár.Az meg nemérdekel hogy faluban mi van.Zebra..11millióért csinálják..????????! Veszek 10 liter festéket 30ezerért lefestem és kész.Rajzolok egy táblát és kész.junió meg le*szphat.
2012. jan. 29. 18:30
 4/15 A kérdező kommentje:
És miközbe fizetem a gyereknek a sulit,addig még fizetem 2-3 ingyelénőnek IS,mert h azok közpénzen élnek az szent isten
2012. jan. 29. 18:31
 5/15 tetro ***** válasza:
Sajnos korlátoltságod határtalan mivoltjáról sikerült tanúbizonyságot tenned. Szerinted a közvilágítás abból áll, hogy pörög a mérőóra? Szerinted mennyiben kerül egy modern ledes világítófej oszloppal bekötési munkálatokkal együtt? Szerinted a szennyvíz a budidból hova folyik? Vagy az általad fizetett néhány száz forintból épül új telep? A mentőt is kifizeted majd ha elgázol valaki az utcán? És ha előre kell fizetni, neked nem lesz épp fedezeted, és nem megy ki érted? Ne legyél már ennyire sötét...
2012. jan. 29. 18:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrséget is megoldod magad? A mentőket? Az utat is felépíted magad, vagy csak a házadban csücsülsz végig? A szemetet meg mindenki átdobálja majd a szomszédba? Hogy gondoltad ezeket?
2012. jan. 29. 18:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg nemérdekel hogy faluban mi van"

Pedig jó lenne ha érdekelne, mert ha a falusiak nem termelnek, akkor te nem zabálsz!

2012. jan. 29. 18:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Egy büdös ÓRÁT nem dolgoztak ! Forintot nem szabad olyannak adni akinek munkaeszköz még nem volt kezébe!
2012. jan. 29. 18:46
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

"nem fizetek,fizetem magamnak az orvosi ellátást"

Ha nem vetted volna észre társadalomban élünk!És a nyugdíjasok ezért az országért dolgoztak! Nem zavar hogy ingyen tanulhattál?

2012. jan. 29. 18:47
 10/15 tetro ***** válasza:

Szavazzunk, aki szerint a kérdező nem normális tegyen egy - jelet, aki szerint normális egy + jelet.

-

2012. jan. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!