Mi a . ért kell adózni?
Figyelt kérdés
Minek kell a SAJÁT pénzemből 16%-ot befizetni államnak?Mikor milliárdokat költenek a romákoknak,nyugdijasoknak nincs pénz,hülyeségekre költik el?Inkább nem fizetek,fizetem magamnak az orvosi ellátást,tanitást egyéb költségeket,minthogy támogassak ingyenélőket(nem csak romákokat,hanem a 16gyerekes családokat IS)2012. jan. 29. 18:22
2/15 tetro válasza:
És fizeted majd magadnak az közvilágítást, a gyerek iskoláját, az új zebrát az iskola előtt... Szerintem inkább menj és nézd meg az esti mesét.
3/15 A kérdező kommentje:
Egy Budapesti utcában lakik 200-300ember és ég jó esetben 4 lámpa az is éjjel.Az hány forint fejenként?Egyedül kifizetem,hagydmár.Az meg nemérdekel hogy faluban mi van.Zebra..11millióért csinálják..????????! Veszek 10 liter festéket 30ezerért lefestem és kész.Rajzolok egy táblát és kész.junió meg le*szphat.
2012. jan. 29. 18:30
4/15 A kérdező kommentje:
És miközbe fizetem a gyereknek a sulit,addig még fizetem 2-3 ingyelénőnek IS,mert h azok közpénzen élnek az szent isten
2012. jan. 29. 18:31
5/15 tetro válasza:
Sajnos korlátoltságod határtalan mivoltjáról sikerült tanúbizonyságot tenned. Szerinted a közvilágítás abból áll, hogy pörög a mérőóra? Szerinted mennyiben kerül egy modern ledes világítófej oszloppal bekötési munkálatokkal együtt? Szerinted a szennyvíz a budidból hova folyik? Vagy az általad fizetett néhány száz forintból épül új telep? A mentőt is kifizeted majd ha elgázol valaki az utcán? És ha előre kell fizetni, neked nem lesz épp fedezeted, és nem megy ki érted? Ne legyél már ennyire sötét...
6/15 anonim válasza:
A rendőrséget is megoldod magad? A mentőket? Az utat is felépíted magad, vagy csak a házadban csücsülsz végig? A szemetet meg mindenki átdobálja majd a szomszédba? Hogy gondoltad ezeket?
7/15 anonim válasza:
"Az meg nemérdekel hogy faluban mi van"
Pedig jó lenne ha érdekelne, mert ha a falusiak nem termelnek, akkor te nem zabálsz!
8/15 A kérdező kommentje:
Egy büdös ÓRÁT nem dolgoztak ! Forintot nem szabad olyannak adni akinek munkaeszköz még nem volt kezébe!
2012. jan. 29. 18:46
9/15 anonim válasza:
"nem fizetek,fizetem magamnak az orvosi ellátást"
Ha nem vetted volna észre társadalomban élünk!És a nyugdíjasok ezért az országért dolgoztak! Nem zavar hogy ingyen tanulhattál?
10/15 tetro válasza:
Szavazzunk, aki szerint a kérdező nem normális tegyen egy - jelet, aki szerint normális egy + jelet.
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!