Jó lenne egy háború a sok szemét eltakarítására?
Bűnözés, kissebbsegek gyors szaporulata, liberális szenny eltörlése, gazdagok korrupcióinak felszámolása, szocializmus végleges felszámolása!
Ezt persze nem csak Magyarországra értem.
Nem tudom, hogy egy háború mit tudna kezdeni a bűnözéssel. Ha felborul a rend, csak tovább nő a bűnözés, főleg, hogy egy háború rengeteg pénzt felemészt, a gazdaság pedig visszaesik, mivel nincs ember, aki dolgozna.
A kisebbség kiírtása nem háború, hanem egyszerű aljas vérontás. Nekem sem tetszenek, de nem alacsonyodnék le arra a szintre, amit a nácik műveltek nőkkel, gyerekekkel, ártatlanokkal.
A háborúkon pedig a gazdagok csak nyernének, hiszen ők forgatják a háttérből a lapokat. Korrupció, ugyan már...
Egyszerűen nem tudom, hogy az általad említett fogalmakra milyen megoldást nyújtana egy háború. Az erőszak csak erőszakot, nyomort, és még több szemetet szül.
Kérdező!
Ha kitörne egy ilyen háború és éppen meztelenre vetkőztetve feküdnél egy árokban hátrakötött kézzel, mialatt a hasonló sorsú társaidat a "liberális szenny militáns katonái" lövöldözik agyon melletted és hamarosan te jössz a sorban, ugyan így gondolnád vagy a sírás határán remegnél és magadban imákat mormolnál, hogy mentsen meg a NATO?
Várjunk, hátha igaza van a kérdezőnek, nézzük meg mi minden jó történt az országgal az elmúlt kétszáz év takarító háborúi után:
1848- bukás, a reformkorban beinduló kulturális és gazdasági fejlődés húsz évre befagy, a kisebbségek a magyar vezetés helyett a császárban látják a problémáik megoldását.
I. világháború- hát függetlenek lettünk, de az árat látva szerintem mindenki visszasírja a háború előtti állapotot.
II. világháború- negyven év szovjet függőség meg proletárdiktatúra.
Hát tényleg, milyen jól jöttünk ki mindből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!