Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jó lenne egy háború a sok...

Jó lenne egy háború a sok szemét eltakarítására?

Figyelt kérdés

Bűnözés, kissebbsegek gyors szaporulata, liberális szenny eltörlése, gazdagok korrupcióinak felszámolása, szocializmus végleges felszámolása!

Ezt persze nem csak Magyarországra értem.

2012. jan. 23. 14:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, hogy egy háború mit tudna kezdeni a bűnözéssel. Ha felborul a rend, csak tovább nő a bűnözés, főleg, hogy egy háború rengeteg pénzt felemészt, a gazdaság pedig visszaesik, mivel nincs ember, aki dolgozna.

A kisebbség kiírtása nem háború, hanem egyszerű aljas vérontás. Nekem sem tetszenek, de nem alacsonyodnék le arra a szintre, amit a nácik műveltek nőkkel, gyerekekkel, ártatlanokkal.

A háborúkon pedig a gazdagok csak nyernének, hiszen ők forgatják a háttérből a lapokat. Korrupció, ugyan már...

Egyszerűen nem tudom, hogy az általad említett fogalmakra milyen megoldást nyújtana egy háború. Az erőszak csak erőszakot, nyomort, és még több szemetet szül.

2012. jan. 23. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Inkább az ilyenek mint te kérdező a legnagyobb mocska a világnak.
2012. jan. 23. 16:02
 13/17 anonim válasza:
Igazságtalan a "gazdagokat megkopasztani", vagyis éppen azokat akik keményen dolgoztak azért, hogy a gyerekeikre hagyhassanak valamit. Vagy az ő szüleik dolgoztak keményen azért, hogy hagyhassanak rájuk valamit. Szemétség lenne.
2012. jan. 23. 16:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik hogy fogalmad sincs mit beszélsz.
2012. jan. 23. 16:18
 15/17 anonim válasza:
100%
Honnan tudod? És azt ki dönti el, hogy ki milyen kemény munkával keresett meg mennyi pénzt. Te? Milyen kemény a kemény munka? Milyen gazdag a gazdag ember? Hány szőrszáltól kezdve mondjuk egy emberre, hogy szakállas?
2012. jan. 23. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha kitörne egy ilyen háború és éppen meztelenre vetkőztetve feküdnél egy árokban hátrakötött kézzel, mialatt a hasonló sorsú társaidat a "liberális szenny militáns katonái" lövöldözik agyon melletted és hamarosan te jössz a sorban, ugyan így gondolnád vagy a sírás határán remegnél és magadban imákat mormolnál, hogy mentsen meg a NATO?

2012. jan. 23. 17:22
 17/17 hollófernyiges ***** válasza:

Várjunk, hátha igaza van a kérdezőnek, nézzük meg mi minden jó történt az országgal az elmúlt kétszáz év takarító háborúi után:

1848- bukás, a reformkorban beinduló kulturális és gazdasági fejlődés húsz évre befagy, a kisebbségek a magyar vezetés helyett a császárban látják a problémáik megoldását.

I. világháború- hát függetlenek lettünk, de az árat látva szerintem mindenki visszasírja a háború előtti állapotot.

II. világháború- negyven év szovjet függőség meg proletárdiktatúra.

Hát tényleg, milyen jól jöttünk ki mindből...

2012. jan. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!