Mi a véleményetek, lesz államcsőd vagy nem?
Igen, ebben van valami!
De most van x összegű megtakarításom a bankban (forintban) és nem tudom, hogy érdemes lenne -e valamire átváltanom vagy hagyjam úgy ahogy van. Sajnos ezt az összeget nem 2 nap alatt gyűjtöttem össze hanem hosszú évek alatt... Teljesen tanácstalan vagyok, sose lehet tudni, hogy mit hoz a holnap, meg persze a nagyszerű kormány. :))
Egyenlőre még mindenképpen érdemes kivárni. Akik múlt héten 320 feletti euróárfolyamnál rohantak ész nélkül euróra váltani a pénzüket, nagyot buktak, e héten 307 alatt is megtehették volna. A forint-euró árfolyam most össze-vissza ugrál, rángat, bizonytalan, mit hoz a jövő.
Államcsőd az év első felében semmiképpen nem fenyeget, ezt minden gazdasági elemző egybehangzóan állítja. A nagy kérdés az, hogy mi lesz mondjuk késő nyártól. Hát, nem árt résen lenni, de még várjunk szerintem.
"Államcsőd az év első felében semmiképpen nem fenyeget, ezt minden gazdasági elemző egybehangzóan állítja."
Ezt hol olvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!