Mi a véleményetek a szabadkőművesekről, és ki lehetnek ők, és mit akarhatnak a világtól?
Na jó, nagyon sok dolgot ki lehet daVincikódolni a Bibliából, most ebbe ne menjünk bele.
Amerikában 1-2 csodabogár miatt nem jelenteném ki, hogy ez általánosan bevett gyakorlat.
A legtöbb egy sötét (eljövendő) hatalom balekja.
A Biblia nem Isten kinyilatkoztatása, hanem inkább egy megrendezett és megrendezendő "műsor"...
Vannak benne értékek, de a sötétség is nagyon erős benne.
Ha létezik "okkult könyv", hát a Biblia az.
Írom ezt úgy, hogy gyakran olvasom és életemben már sokat foglalkoztam vele.
Én személy szerint jobb szeretem a zsidók által fordított IMIT (múlt század eleji) Bibliát,
számomra becsületesnek és (többnyire) őszintének túnik.
A keresztény bibliafordításokat elég naiv verzióknak tartom.
Valószínűleg létezik világunkban egy sötét "okkultum", akinek, aminek "terve" van a világgal és ezt tűzzel-vassal igyekszik véghez vinni.
Szükséges az értelem eme jelenségek látásához.
Kedves előttem szóló!
Gyümölcseikről ismerem meg a "fákat", így tekintek a Bibliára, a kereszténységre, Jézus Krisztusra és a zsidóságra.
Úgy vélem, a "kinyilatkoztatással" egy sötét kontra-hagyomány, ellen-hagyomány született,
mélységesen erős okkult szövetség-kötéssel
(melyet szükséges időnként megújítani).
Tudom, hogy vannak értékek a Bibliában, (zsidóknak tulajdonított" "ószövetségi" iratokban is,
valamint a (kereszténységnek tulajdonított) "újszövetségi" iratokban is.
Jézusról: rendesen be lett kenve sárral, mire "Krisztus Jézussá" sikerült avanzsálni.
Tudom, hogy te szeretnéd megoldani a saját életedet és ennek reményében "találkoztál" "Jézussal".
Én ezt egy naiv, kívülről másoktól készen kapott álmegoldásnak tartom, (mely leginkább a valóság elkendőzésére szolgál,
viszont ideig-óráig vigaszt nyújthat az "életnek nevezett problémára".
Más: valamikor volt egy csodálatos vallás, mely nyomokban még ma is létezik:
mandeus vallásnak hívják.
Az élő vízzel történő merítkezésben (a jánosi rítus) hisznek,
fehér ruhában jönnek össze, nem törekednek gazdagságra,
igyekeznek tiszták és egyszerűek lenni.
Hejji-től a Fény-Istentől származónak vallják magukat...
Valamikor a Jordán mellett éltek (a Jordán-folyó vizében merítkeztek a tisztulásért)...
A zsidók űzték el őket a Jordán mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!