Hova költöznél? Melyik országba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 12:53
11/31 anonim válasza:
Első vagyok. Azért, mert ezek az országok a legfejlettebbek között vannak, tehát ott a legmagasabbak a fizetések, emellett pedig a munkakörülmények is kiemelkedőek, értékelik az ember munkáját. Rendkívül toleráns, tanult népek, akik nem azzal foglalkoznak, ki kivel bújik ágyba vagy milyen kocsija van.
12/31 anonim válasza:
Kufstein-be költöznék, rokonaim ott élnek, nagyon jól érzik magukat, egy ember fizetéséből jól megél egy háromtagú család. Persze tudom, hogy nem kolbászból van a kerítés, és sokat kell dolgozni, de jól megfizetik és becsülik a rokonomat. Közbiztonság szuper, utcák tiszták, emberek kedvesek. Plusz imádom a hegyvidéket.
13/31 anonim válasza:
Én Magyarországra költöznék, a Balaton közelébe!
Azért, mert jó kis kanyargós utak vannak, és persze közel a víz is! Olyan jókat lehet ott motorozni! :)
14/31 anonim válasza:
Ha tudnék németül, akkor Ausztria vagy Lichtenstein.
15/31 bánomisén válasza:
Tanzániába. Tudom, hogy nem fejlett ország és tele van mindenféle problémával, de Afrikának ez a része minden európai-amerikai hatás ellenére még annyira közel van a természethez, hogy odahúz a szívem :-)
17/31 anonim válasza:
Sehova!Itt születtem, itt vannak a barátaim, itt vannak a gyökereim...Gyerekek a miénk ez az ország!Most kicsit savanyú a narancs,azelőtt rothadt volt a szegfű de akkor is a miénk!:)
18/31 anonim válasza:
Nyugat-dél Németország, Ausztria, Svájc, Anglia
19/31 anonim válasza:
Finnország , vagy Oroszországba szibériába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!