Mikor indul a 2012-es közmunkaprogram?
"szeretnék már végre dolgozni menni"
Ehhez mi szükség közmunkaprogramra? Kimész a kertbe és elkezdesz ásni.
Adminisztratív munkakörbe dolgoztam,
a kertet majd a párom felássa....
"Megint itt a csudaokos kolléga.D)"
Ehhez nem kell olyan nagy okosság, csak ásó.
"Adminisztratív munkakörbe dolgoztam,
a kertet majd a párom felássa...."
Eddig meg te rinyáltál, hogy szeretnél dolgozni.
Ja, tudom, hogyan dolgoztak adminisztratív munkakörben egyesek.Akár haza is vihették szépen a munkát és tulajdonképp semmit sem csináltak a fizetésért.Raktak volna be téged is mondjuk, egy konyhára dolgozni, akkor lefogadom, hogy nem akarnál újra közmunkás lenni!
És még egyesek sajnálják a diplomásokat, hogy alja munkát kapnak közmunkásként.Egy frászt!
10:44-es nek
A munkakörömbe az is beletartozott hogy a 35 fokos melegbe napokon keresztülszórólapoztni kellett a várost,az hogy az előző napi 100 fős rendezvény után elmosogatni a csetrest,vagy hogy székeket asztalokat pakoltunk,szóval ne sajnáld tölem azt a 38000 ft-ot mert úgy érzem megdolgoztam érte és nem a lábamat lógattam otthon,merta többi időbe meg leveleket iktattam,postára jártam,fénymásoltam,és hidd el mindig volt csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!