Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az Illuminati-nak és a Szabadk...

Az Illuminati-nak és a Szabadkőművességnek mi köze egymáshoz?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

13:07

"Tudtátok hogy Hollywoodban működik egy cég mely hatalmas pénzeket fizet ha a filmekben elhelyeznek rejtett Illuminati szimbólumokat?"

A cég neve, címe?

2011. febr. 14. 20:00
 12/15 anonim válasza:
44%

13:07

nem számít a nevük, marha! Ha tudnád miről beszélek, nem kételkednél a szavaimban. a logókban, filmekben, klippekben és reklámokban elrejtett Illuminati szimbólumok meglétére 1 millió bizonyíték van az eddig megjelent hollywoodi filmekben, klippben és hiperdrága költségvetésű reklámfilmekben, az okosabbnak nem kell hozzá cégbírósági bejegyzés, hogy felfogja: Az okkult szimbólumot mindenütt ott vannak. olvasd el a következő angol szöveget, ha nem teszed meg arrogáns módon, akkor soha e széles webhálón ne nyilatkozz a témáról, mert még az alapokat sem ismered.

[link]

A cikket (meg az egész nonprofit oldalt) egy képzett szimbólumkutató szerkeszti, emberünk követi a tömegmédiát, és hihetetlen érzékkel veszi észre az utalásokat a titkos társaságokra, és nagyon fontos: az agymosásra. A CIA az 50-es 60-as években fejlesztette ki a tökéletes agymosást, mely során egy ember tudatád porig rombolják, majd nulláról újraépítik a saját preferenciáik szerint, az Illuminati egyik kedvelt eszköze politikusokon és híressségeken. Agymosás külön téma, annak befogadására talán ennyire sem lennél képes.

Mellesleg egy dokumentumfilmben hallottam erről a bizonyos Hollywoodi cégről, és úgy emlékszem neve is volt, de nem tudom előbányászni a filmet, sokat láttam testvér..

na mindegy, én befejeztem a témát, a szkeptikusok erősen felelnek azért a világért ami következik, meddő az egész

2011. febr. 14. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:

"nem számít a nevük, marha!"

Érdekes lehet szerződni egy céggel, aminek nincs neve meg címe.

2011. febr. 14. 22:48
 14/15 anonim válasza:
52%
Már ne haragudj meg, de még ha igazad is van(nyilvánvalóan), akkor sincs jogod így beszélni senkivel! "félművelt, marha..." Hagyd a személyeskedést, és CSAK érvelj!
2011. okt. 16. 21:15
 15/15 anonim válasza:
Az illuminátusok nem egy titkos társaság volt akik eleinte tudósokból álltak,majd később mikor az egyház felfedezte a kilétüket a legfőbb tagokat kivégeztették mivel a tudomány nem kerülhet a vallás fölé?Csak később mikor már felhigult a társaság váltak egyházgyűlölővé,azért mert az egyház fel akarta oszlatni őket?
2012. nov. 23. 12:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!