Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha most pl 30 èves vagyok,akko...

Ha most pl 30 èves vagyok,akkor szerintetek bèkèben leèlhetem az èletem?Vajon miként gyűrűznek be a klímaváltozás ès ezzel együtt a klíma katasztrófa ès az azt követő következmények?

Figyelt kérdés

Elèg egy áramszünet,vagy bármilyen egyéb fennakadás,a városi ember ki van szolgáltatva.Ha tènyleg megtörtènik minden,akkor mindenki akit ismerek,meg fog halni.Háborúban,èhezèsben,erőszakhullám miatt.

Ezek után hogyan várhatják el,hogy gyereket vállaljak?!

Természetesen bizonyos nèpek be fognak áramlani,ès akik itt vannak európában,addigra több generációs előnyben lesznek.Az egèsz egy katyvasz,egy nagyon gáz katasztrófafilm hangulata ez a jövőkép.A politikusok,gazdag emberek fogják csak túlélni normális körülmények között?

dec. 30. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ezt hadova , a libsi kutyák ezzel bizonytalanítanak , az időjárásnem egy állandó "minőség" nem olyan mint a mcdonalds-os kaja.Változik és változott is mindig meglehetősen szélsőséges keretek közt.
dec. 30. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha megéred a klimakatasztrofat szerencsesnek erezheted magad, hogy sem egy ujabb vilagjarvany, sem nuklearis haboru nem vegzett veled.
dec. 30. 02:03
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Laposföldhívő birkák mennyi havat láttak az elmúlt években?
dec. 30. 03:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt gondolom,szèp lassan meg fog történni.Ès mivel minden törtènès hatással van ránk,akkor is ha pl Hollandia,vagy Angliában törtènik,itt se lesz jó.Egy ismerősöm egy olcsó tanyában gondolkodik, gyakorlatilag egy pár èves autó áráèrt tud venni egy nem túl jó állapotú házzal egy földdarabot,akár az ország nyugati felèben is.Mèg mindig jobb,mint városikènt marad egy bankkártya,amin semmitsem èrő "pènz" van.Na de ha nem lesz aki megvèdi az ország határait,akkor ugyanúgy legyalulják őt is.A szèlsőjobb fog erősödni,nem a liberális oldal,mert az emberek túlèlèsi ösztöne kerül előtèrbe.Merkel nagyjából hazaáruló volt, azzal amit az országával megtett,ès amit el kell miatta viselni.Ráadásul nyíltan nem lehet beszélni erről,mert betámadnak.Rühellem a maffiózó fideszt,mert ők már kèszülődnek,lopással ès harácsolással a jövőre.Remélem mi okosabbak leszünk,ès a tolvajokat elküldjük oda ahová valók,ès elkezdünk kèszülni a jövőre.Mert öregen kiszolgáltatva egy panelban,pár napi kajával igen gyorsan vègünk lesz.Èn ezt látom, ettől fèlek.Talán engem is elkapott a klíma szorongás,sőt biztosan elkapott.De úgy èrzem tennem kell valamit,másrèszt pedig nem szabad belemenni az èsz nèlküli fogyasztásba,ès èlni máról a holnapra.
dec. 30. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért kell mindig rettegni valamitől, miért jó ez neked,mit tesz hozzá az életedhez?

Értem,hogy a média állandóan pánikot kelt,de ez miért jó neked?

Globális felmelegedés, ufók covid, háborúk,most megint a globális felmelegedésen van a sor.

Én ezeket elengedtem,nem stresszelek rajta,lesz ami lesz b@szni bele egy jó nagyot.

dec. 30. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!