Ha most pl 30 èves vagyok,akkor szerintetek bèkèben leèlhetem az èletem?Vajon miként gyűrűznek be a klímaváltozás ès ezzel együtt a klíma katasztrófa ès az azt követő következmények?
Elèg egy áramszünet,vagy bármilyen egyéb fennakadás,a városi ember ki van szolgáltatva.Ha tènyleg megtörtènik minden,akkor mindenki akit ismerek,meg fog halni.Háborúban,èhezèsben,erőszakhullám miatt.
Ezek után hogyan várhatják el,hogy gyereket vállaljak?!
Természetesen bizonyos nèpek be fognak áramlani,ès akik itt vannak európában,addigra több generációs előnyben lesznek.Az egèsz egy katyvasz,egy nagyon gáz katasztrófafilm hangulata ez a jövőkép.A politikusok,gazdag emberek fogják csak túlélni normális körülmények között?
Miért kell mindig rettegni valamitől, miért jó ez neked,mit tesz hozzá az életedhez?
Értem,hogy a média állandóan pánikot kelt,de ez miért jó neked?
Globális felmelegedés, ufók covid, háborúk,most megint a globális felmelegedésen van a sor.
Én ezeket elengedtem,nem stresszelek rajta,lesz ami lesz b@szni bele egy jó nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!