2012: világvége vagy aranykor?
Sziasztok!
Sajnos nem tudom,mi lesz 2012-ben: az biztos, hogy én van, amikor annyira várom 2012-t, és ha arra gondolok, hogy pár hét múlva 2012 lesz, akkor annyira boldog vagyok, hogy majd kiugrok a bőrömből. Máskor azonban rettegek 2012-től, hogy miért, azt nem tudom. Most a rettegős periódusban vagyok.
Üdv: Napirai
Engem csak az érdekel,hogy mikorra jósolják a következő világvégét.Talán az Aphophis meteorról születnek újabb jóslatok.
Iszonyat jó üzlet lehet ez:D
14-es
Tényleg! El is felejtettem.
Mi lesz? Hát először is egy jó kis pihenés, józanodás szilveszter után.
Aztán pedig világvége. Ha jól sikerül, megismételjük, vagy legalább egy Világvége Afterparty-t összedobunk.
Őszintén megvallva én már abban sem hiszek, hogy jövöre 2012 lesz.
Mert ugye volt a NAGY (makedón)Sándor halálval indult időszámítás, meg a Juián féle ezt a Krszitus születésétől számítottal olyan sikeresen összekutyulta rá pár száz évre az a néhány írás ismerő kolostori kódexmásoló , agg történészek az idők végezetéig veszekedhetnek rajta; mikor mi is volt és mennyi is és hányor...na meg kivel!:) Az pedig csak hab a tortán hogy a zsidók ,a kínaiak az arabok is más évet írnak és egész másképp számolnak és tudnak mindent.
Sztem a zigazi világvége "meglepi" lesz , mert nem kötik az orrunkra , mert nem buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!