Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 2012: világvége vagy aranykor?

2012: világvége vagy aranykor?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 16:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos nem tudom,mi lesz 2012-ben: az biztos, hogy én van, amikor annyira várom 2012-t, és ha arra gondolok, hogy pár hét múlva 2012 lesz, akkor annyira boldog vagyok, hogy majd kiugrok a bőrömből. Máskor azonban rettegek 2012-től, hogy miért, azt nem tudom. Most a rettegős periódusban vagyok.

Üdv: Napirai

2011. dec. 11. 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is várom már amúgy! :D
2011. dec. 11. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem csak az érdekel,hogy mikorra jósolják a következő világvégét.Talán az Aphophis meteorról születnek újabb jóslatok.

Iszonyat jó üzlet lehet ez:D

2011. dec. 11. 18:27
 14/17 anonim ***** válasza:
2011. október 21-én és október 28-án is volt világvége és mégis élünk!
2011. dec. 13. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:

14-es

Tényleg! El is felejtettem.

2011. dec. 13. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi lesz? Hát először is egy jó kis pihenés, józanodás szilveszter után.

Aztán pedig világvége. Ha jól sikerül, megismételjük, vagy legalább egy Világvége Afterparty-t összedobunk.

2011. dec. 14. 00:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Őszintén megvallva én már abban sem hiszek, hogy jövöre 2012 lesz.

Mert ugye volt a NAGY (makedón)Sándor halálval indult időszámítás, meg a Juián féle ezt a Krszitus születésétől számítottal olyan sikeresen összekutyulta rá pár száz évre az a néhány írás ismerő kolostori kódexmásoló , agg történészek az idők végezetéig veszekedhetnek rajta; mikor mi is volt és mennyi is és hányor...na meg kivel!:) Az pedig csak hab a tortán hogy a zsidók ,a kínaiak az arabok is más évet írnak és egész másképp számolnak és tudnak mindent.

Sztem a zigazi világvége "meglepi" lesz , mert nem kötik az orrunkra , mert nem buták.

2011. dec. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!