Ki az igazi rasszista?
Figyelt kérdés
Én azt mondom,hogy utálom a cigányokat,zsidókat,szlovákokat,románokat stb...
Viszont ha valahol összekerülök egy cigánnyal mondjuk a munkahelyen én ugyan úgy odamegyek beszélgetek vele, akár egy cigány lánnyal is összeházasodnék ha úgy adódna.
Szóval nem zárkózok el előlük, és kezdeményezek is velük barátságot, de ha valaki azt kérdezi,hogy szeretem e őket azt mondom,hogy nem utálom, de pl. őt és őt bírom annak ellenére ,hogy cigányok.
Ez is ugyan olyan rasszizmus mint aki megver valakit mert cigány vagy mert más rasszba tartozik?
2011. dec. 9. 21:49
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Vagy inkább etnikai tapasztalat.
14/14 anonim válasza:
Ha a cigányok folyamatosan követnek Pesten, miután nem adtam nekik a cigarettámból pl. és utánam ordítanak, hogy g*ci paraszt megdöglesz, az rasszizmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!