Az új sportörvény miatt teljesen eltűntek a pirotechnikai eszközök a lelátókról?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 22:47
1/10 anonim válasza:
Igen, sajnos, sőt börtön is szóba jöhet.
2/10 anonim válasza:
Bár az igazi fanatikusakat szerintem nem fogja érdekelni ez a sporttörvény, semmi értelme, körülnézhetnénk, hogy más országokban milyen látványt nyújt a pirotechnika. Sajnos a szurkolók szórakozását és munkáját teszik tönkre ezzel.
3/10 anonim válasza:
Nekem erről csak az jut eszembe, hogy a görögtüzek miatt millió meccset kellett lefújni.
4/10 anonim válasza:
Mert te csak azt látod amit a hülye média lead a tv-ben, fogalmad sincs a dolgokról.
5/10 anonim válasza:
Ezt jól megaszontad :D Köszönöm, kitűnő érv volt.
6/10 anonim válasza:
A stadionok világában nem vagyok járatos, de tény, hogy ennek a 21 éve regnáló rendszernek pirotechnikai frásza van, hacsak nem maga csinálja, augusztus 20-án. Egész Európa rajtunk röhög emiatt.
7/10 /Anita_'94/ válasza:
23:21, sorolj már fel pár meccset, abból a millióból, mert én csak egyre emlékszem és az is két éve volt már.
Azért van még néha tűz. Nem tudom, hogy mi a bajuk a piróval, nagyon szép látványt tud nyújtani.
A Paks elleni meccs elött, amikor a sötétben égett a K-L, el is sírtam magam...
8/10 anonim válasza:
Mostanában nagyon nem nézek focit, a meccsek fele unalmas a másik fele meg bundázva van, de én több fradi és vidi meccsre emlékszem amin a játékot félbe kellett szakítani a nagy füst miatt.
9/10 anonim válasza:
Ha a sportesemény nem szórakoztat eléggé, ne menj oda. Tombolni, zúzni stb. a vigyorgóban lehet (öltözék: kényszerzubbony), mért rontanád el más emberek szórakozását azzal, hogy a nyakukba lősz egy rakétát?
10/10 anonim válasza:
Igazából a rendőrök nem engedélyezik. Több klub is bejelentette már, hogy ők engednék. De mivel a rendőrség nem engedélyezi, így az MLSZ sem teheti... Bár ők is egy idióta banda. Pl a Videoton-Újpest meccsen engedélyezték az RBD 18. évfordulója alkalmából a görögtüzet, pirotechnikus jelenlétében stb. Arra azt mondták, hogy egy próba volt, és ezután nem szeretnék több meccsen engedni. Meglátjuk mi lesz, de remélem, hogy nem tűnik el teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!