14 évesen vehetek "játékos pirotechnikai" termékeket?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy a sikoly rakéta is ezek közé tartozik de a múltkor elküldtek a Lidl parkolójából azzal az indokkal, hogy még nem töltöttem be a 18-at... Akkor hogy van ez? Vehetek, vagy sem?2010. dec. 29. 13:17
2/6 anonim válasza:
Most már szinte semmi sem tartozik a 14 évesen is megvásárolható kategóriába, régen az ilyen kis izék mind abban voltak. Lehet, hogy a sikolyt is áttették. Nézd meg egy másik árusnál, akit nem érdekel az ilyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :-D Akkor mégis nekem volt igazam... Valaki nem tudja, hogy milyen rakéták, tüzijátékok, stb. tartoznak még ide? Amúgy már többször jöttek hozzám aluljáróba, hogy kell ez? kell az? csak 10 Ft darabja... De szerintem ezek olyanok, hogy egyiknek a kanóca 10 másodperc alatt ég el, a másik meg... hoppá...
2010. dec. 29. 13:23
4/6 A kérdező kommentje:
:-S
2010. dec. 29. 13:24
5/6 anonim válasza:
Jó neked, hogy olyan helyen laksz, ahol ilyenek vannak, mert nálunk ilyen egyáltalán nincs(mármint petárda)...
6/6 anonim válasza:
vehetsz mer az 1. pyrotechnikai osztályba tartozókat
14 éves kortól is lehet használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!