Megreformálnátok a börtönöket, az elítéltek falakon belüli kötelezettségeit?
Sziasztok!
Tegnap vki feltett egy kérdést, h lehetne hatékonyabbá tenni a börtönöket. Én arra azt írtam, h sztem úgymond magánbörtönöket kéne építeni némi állami támogatással vagy épp uniós pályázattal, ami vagy az adott város tulajdona lenne, vagy akár cégeké. Ezután a környéken parlagon lévő földeket az elítéltekkel megtisztíttatni, növénytermesztésre alkalmassá tenni, és búzát vagy vmilyen növényt nevelni rajtuk, amit később ugyanúgy lehetne külföldre értékesíteni, vagy akár az adott település használhatná amire tudná.
Sztetek ez megvalósítható lenne? Vagy egyet értetek hasonló ötletekkel? Mert sztem mostanában a börtön nem igazi börtön, kapnak tv-t, meleg van, dolgozni nem nagyon kell bent.
Annyi elhanyagolt földterület van, amit lehetne termesztésre használni. Vagy amikor tisztítanák a földterületet, az ott kivágott cserjéket, kisebb fákat fel lehetne ajánlani a rászorulóknak télire akár.
Kíváncsian várom a válaszaitokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!