Mi a jogi következménye annak, ha én egy tájvédelmi területen fogom magam, és építek fákra faházakat, és ott lakom a családommal?
"Mi a jogi következménye annak, ha én egy tájvédelmi területen fogom magam, és építek fákra faházakat, és ott lakom a családommal?"
Ha szerzel rá telekfoglalásit, vagy földtulajdoni papírokat, akkor semmi, maximum idiótának néznek teljes joggal :)
"Mi történik, ha ellenállok a rendőrségnek, vagy egy erődszerű faházat építek, és elbarikádozzuk magunkat?"
Akkor előbb-utóbb börtönbe kerülsz és tönkremegy az életed, de végül is meg fogod érdemelni :)
Tájvédelmi területre lehet telekfoglalásit szeretni?
És miért érdemelném meg?
Figyelj, Magyarországon minden lehetséges.
Itt akkora a korrupció, hogy simán kapsz engedélyt, ha eleget fizetsz :(
Egyébként azért érdemelnéd meg, mert ez felmerült az agyadban
De ez miért probléma? Ha valakinek elege van ebből a társadalomból és országvezetésből, ami csak egyre "jobb" lesz,akárki is kerül oda, akkor miért ne vonulhatna el ez ember egymaga, vagy olyanokkal, akik ezt hasonlóképp látják?
Miért baj, ha az ember gondolkozik?
Én megyek veletek, ha befogadtok.
De csak ha komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!