Lassan itt a III. VH? Azért van most ez a sok gyakorlat?
Üdvözletem mindenkinek!
Sajnos,kevesen tudják az igazságot! A Világháborút már rég elkezdték,egy jól kidolgozott rendszerrel!
Belinkelek 2 filmet, aki megnézi, azt tudni fogja miről is van szó!
01:43
Szerintem inkább magadat próbálod nyugtatni.Lesz, a kérdés, hogy mikor.
hát én igen is elképzelhetőnek tartom hogy lesz ugyan is nem csak nálunk ilyen szar a helyzet mint amijen nálunk
hanem tőbb országban kontinensen is és nem mindenüt olyan birka türelmüek az emberek mint itt lesznek olyan országok ahol majd ki fog tőrni a lázadások polgárháboruk ami igen is vezethetnek a 3dik világháboruhoz nem minden nép türi ugy az elnyomást ahogy mi egyre kiszolgáltatotaban élünk mégsem tesz senki semmit mi mindent elfogadunk ugy ahogy van de nem minden nép ilyen és nem a magyarok miat fog ki robanni de ki fog robanni nem is olyan sokára mi akor sem tenék ha az éhalál szélén lenék és még nekünk kelene fizetni azért hogy dolgozhasunk a magyarok még aba is bele tőrődnének de mindehol kritikus a helyzet előb utob lesz uto rezgése a dolgoknak egyik világháborura sem számitotak még is meg tőrtént
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!