Hallottátok a mai légvédelmi riadót?

Hallottam. Lányom fel is riadt rá bőgve! Bp.10.
10méterre tőlünk van egy.(s alattunk van a légópince)a házban.:)

áhh...nem hallani semmit szart sem ér..:/
ennyit érünk mi csak egy tök halk szar amit észre sem vesz az ember ..Łol..
a miniszterek stb..meg páncélozott kocsi meg hamarabb meg tudják mint mi...
ennyit

nem hallottam... viszont lenne egy kérdésem (az aznapi gyakorlatból hozzám konkrétan semmi nem jutott el)
az oké, hogy szól... de azt mondták hogy ilyenkor mit is kellene csinálni, már ha meghallanánk? mert azzal nem sokat érünk ha mindenki meghallva csak bepánikol :D:D vagy ez nem nekünk szól? ne foglalkozzunk vele ha élesben megy? :D
még akkor utána akartam ennem nézni, de valahogy elmaradt. lehet hogy valahol erről is volt tájékoztatás, én arról sem tudok. szóval, a civileknek ilyenkor mi a teendőjük? :)

nem hallottam... viszont lenne egy kérdésem (az aznapi gyakorlatból hozzám konkrétan semmi nem jutott el)
az oké, hogy szól... de azt mondták hogy ilyenkor mit is kellene csinálni, már ha meghallanánk? mert azzal nem sokat érünk ha mindenki meghallva csak bepánikol :D:D vagy ez nem nekünk szól? ne foglalkozzunk vele ha élesben megy? :D
még akkor utána akartam ennek nézni, de valahogy elmaradt. lehet hogy valahol erről is volt tájékoztatás, én arról sem tudok. szóval, a civileknek ilyenkor mi a teendőjük? :)
Ha civilek meghallják:
(történelem tanárunk mondta)
Tv, rádió bekapcs, minden csatorna mexakítja adását és mondja mi a pálya folyamatosan. Ha nincs sehol adás, na akkor óvóhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!