Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hallottátok a mai légvédelmi...

Hallottátok a mai légvédelmi riadót?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 18:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Hallottam. Lányom fel is riadt rá bőgve! Bp.10.

10méterre tőlünk van egy.(s alattunk van a légópince)a házban.:)

2011. nov. 24. 11:34
 22/33 anonim ***** válasza:
Igaz most morgó módban kapcsolták be mert aki öreg az szívbajt kapna ha meghallja szerintem én hallom ha igazi baj van!
2011. nov. 24. 13:33
 23/33 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem hallottátok, mert direkt halkra kapcsolták, hogy ne ébredjenek fel a kisgyerekek. A rádióban is bemondták, hogy így lesz.
2011. nov. 25. 10:03
 24/33 anonim válasza:

áhh...nem hallani semmit szart sem ér..:/

ennyit érünk mi csak egy tök halk szar amit észre sem vesz az ember ..Łol..

a miniszterek stb..meg páncélozott kocsi meg hamarabb meg tudják mint mi...

ennyit

2011. nov. 25. 14:16
 25/33 anonim válasza:
Tiszavasváriban sem lehetett hallani,tényleg szarban lennénk,ha ez éles lett volna!
2011. nov. 27. 12:32
 26/33 anonim válasza:
Csak bizonyos rádió- és TV csatornák vettek benne részt. Már előző nap jelezték, hogy riadó gyakorlat lesz, a lakosságnak nem kell semmit tennie.
2011. nov. 28. 07:47
 27/33 anonim válasza:
Előzőnek: Csak hallani...
2011. nov. 28. 16:25
 28/33 anonim ***** válasza:

nem hallottam... viszont lenne egy kérdésem (az aznapi gyakorlatból hozzám konkrétan semmi nem jutott el)

az oké, hogy szól... de azt mondták hogy ilyenkor mit is kellene csinálni, már ha meghallanánk? mert azzal nem sokat érünk ha mindenki meghallva csak bepánikol :D:D vagy ez nem nekünk szól? ne foglalkozzunk vele ha élesben megy? :D

még akkor utána akartam ennem nézni, de valahogy elmaradt. lehet hogy valahol erről is volt tájékoztatás, én arról sem tudok. szóval, a civileknek ilyenkor mi a teendőjük? :)

2011. nov. 30. 17:55
 29/33 anonim ***** válasza:

nem hallottam... viszont lenne egy kérdésem (az aznapi gyakorlatból hozzám konkrétan semmi nem jutott el)

az oké, hogy szól... de azt mondták hogy ilyenkor mit is kellene csinálni, már ha meghallanánk? mert azzal nem sokat érünk ha mindenki meghallva csak bepánikol :D:D vagy ez nem nekünk szól? ne foglalkozzunk vele ha élesben megy? :D

még akkor utána akartam ennek nézni, de valahogy elmaradt. lehet hogy valahol erről is volt tájékoztatás, én arról sem tudok. szóval, a civileknek ilyenkor mi a teendőjük? :)

2011. nov. 30. 17:56
 30/33 anonim válasza:

Ha civilek meghallják:

(történelem tanárunk mondta)

Tv, rádió bekapcs, minden csatorna mexakítja adását és mondja mi a pálya folyamatosan. Ha nincs sehol adás, na akkor óvóhely.

2011. dec. 1. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!