Lehet tenni ez ellen? A magyar Metapédia nyíltan náci, rasszista és gyűlöletkeltő. Minden második szó a zsidó. Lehet ellene tenni?
Hogy milyen a Metapédia, lehet-e ellene tenni, jó kérdés!
Figyeljétek meg rövid időn beül engem is lezsidóznak direktbe vagy indirektbe!)
Vannak ugyíanis ráérős nácik kihelyezve szinte az egész neten!
Én nem vagyok zsidó, hanem római katolikus, minden ősöm az volt. Üzenem a tisztelt antiszemita válaszadóknak, hogy:
1. a Metapedia Adolf Hitlert dicsőíti. Ennek ellenére "nemzeti" oldalnak tartja magát. De nem az, hanem nácibérenc hazaáruló. Aki idegen hatalomnak szolgáltatná ki az országunkat az ugyanis az.
2. Szálasi és a hungaristák is hazaárulók voltak, mert német segítséggel kerültek hatalomra. Valamint közönséges tömeggyilkosok is voltak.
3. a zsidók összeesküvéselmélete (miszerint világuralomra törnek) hülyeség és hazugság. A gyengék fegyvere, akik mindenáron tartozni akarnak valahova és csak így találnak közösséget maguknak. Sok magyar zsidót ismerek, mind tisztességes ember.
4. szomorú, ahogy itt a többség reagált. A lenácizástól ne féljetek, kedves hozzászólók, mert sajnos ha embertársaitokat faji alapon különböztetitek meg és szidjátok, akkor bizony nácik és rasszisták vagytok. De ne sértődjetek meg, legyetek erre büszkék, vállaljátok a világnézeteteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!