Miért nem lehet a magyarokkal sűrűn lakott határon túli településeket visszacsatolni? Tovább lent képpel (ahogy én gondolom)
Miért nem lehet? Mert nincs rajtunk kívül senki, akinek ezt érdekében állna támogatnia. Egyetlen nagyhatalomnak (USA, Oroszország) vagy az EU-nak sem állna érdekében sem Szlovákia sem, sem Románia megcsonkítása Magyarország javára. Szlovákia, Románia pedig értelemszerűen semmit nem fog csak úgy önként visszaadni nekünk lelkiismeret furdalástól gyötörve :)
Trianon jóvátételére 1938-41 között nyílt utoljára lehetőségünk, sajnos az ország akkori vezetése nem tudott élni a történelem "ajándékával" és mindent elvesztett ismét. Ezen már nem lehet változtatni.
"rejehw válasza:
Egyszerűbb lenne megszüntetni a határokat."
Megszólalt a szabadkőműves, Coudenhowe-Kalergi gróf és Habsburg Ottó legjobb tanítványa.
23:06
"bumbi02
Amikor mi tettük ezt akkor ezt honfoglalásnak hívtuk, most meg rablásnak? Lol.."
Te se magyar emlőkön nevelkedtél.
A hasonlatod rossz, Árpádék a magyarul beszélő turáni rokonaikhoz jöttek haza és elfogadták egymást.
A Kárpát medence a Szent Korona örökös tulajdona, függetlenül attól hogy éppen mekkora lélekszámú a magyarság és hogy annak mely területén laknak vagy nem laknak.
"A Kárpát medence a Szent Korona örökös tulajdona,..."
A történelem nem ismer olyat, hogy örökös tulajdon.
nana, a szent koronásat nem én írtam, oda csak másoltak engem..
amúgy tényleg, megnéztem a nemzetközi szerződéseket, és most látom hogy anno aláírta minden államfő , kínai császártól kezdve egészen az inka törzsfőkig, hogy a Kárpát medence örök időkig a Szent Korona tulajdona, és a turul madár védelme alatt áll, így nem lehet még háborúval SEM elvenni azt a magyaroktól..
Hallod ilyenkor magad mikor ilyen hülyeséget írsz hogy a Kárpát medence a mienk örökké? Azé aki megtartja...Egész jól megtartottuk szerintem ahhoz képest hogy mennyien szivattak minket.
El kell fogadni hogy ahogy a rómaiaktól elvette Attila a földet, majd a hunok bukása után az avarok idejöttek, mi is idejöttünk, voltak itt elöttünk, és elvettük a földet. Aztán mi megtudtuk tartani. Közbe vesztettünk belőle, de az ugyanannyira ovlt jogos mint az ahogy mi jöttünk ide.
Ez meg hogy Árpádék idejöttek a turáni magyarokhoz, és békésen átvették a földet.. Amikor ilyen sorokat írsz le, gondolkozz el azon, hogy épp te tartozol azok közé akik a dákóromán elméleten, meg a Morva birodalmon röhögsz, hogy de szánalmas hogy történelmet akarnak hamisitani.....Pont azt teszed te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!