Az nem törvénysértö, hogy este 10-kor jön a népszámláló és addig csenget, míg nem engedjük be?
Hát én értem, hogy nem egy hálás feladat, de...
Pontos dátumot már nem tudok, de a lényeg, hogy itt hisztizett nekünk pénteken, erre hétfőn 6-kor jött a szomszédhoz. kétszer volt amúgy nálunk összesen, de mindig csak este. Miért nem tudott hozzánk is 6-kor jönni? Állítólag 330 ft-ot kapnak személyenként. Kicsit olyan ez nekem, mint a közgyűlés. Megtartják 17:30-kor, ha nem határozatképes, akkor 17:45-re újat hívnak össze, ami már függetlenül a részvevők számától határozatképes. WTF?:D
Kollégához is ment a számláló, de mondta, hogy éppen rohan a buszhoz, megy dolgozni. Megbeszélték a másnap 1 órát. Másnap hiába várta. Aztán este, mikor hazaért, ott talált egy fenyegető levelet az ajtaján. Komolyan képesek emberek 330ft-ért így lealjasodni? ra és aki nálunk volt, az még erőszakoskodott, hogy hívjuk fel telefonon a nemtom kit még. Hozzáteszem, ekkor már 22:15 volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!