Az nem törvénysértö, hogy este 10-kor jön a népszámláló és addig csenget, míg nem engedjük be?
hozzánk ebédnél csöngetett be, megmondtam neki hogy már kitöltöttük, azt mondta hogy nem látja a papíron, mondtam neki hogy most 20 perce. Aztán viszlát.
amúgy lehetne bennük annyi hogy valami emberi időben állítanak be. Legjobb haveromhoz se megyek át ebéd időben szombaton, mer tudom hogy valószinüleg ebédelnek?
"amúgy lehetne bennük annyi hogy valami emberi időben állítanak be"
Nagyrészt nem az alkoholista-segélyfaló-cigány-dolgozni nem akaró emberek mennek számolni, hanem olyanok akiknek van mellette élete, munkája, magánélete és/vagy családja is.
Akkor megy amikor ideje van és amikorra oda ér,
Mit kell azon a 2 percen rinyálni amíg megválaszolod azt a néhány kérdést?
"olyanok akiknek van mellette élete, munkája, magánélete és/vagy családja is"
Ha nem tudja a fentiek mellett normális időben végezni a dolgát, akkor ne jelentkezzen számlálóbiztosnak.
Annak is van élete, munkája, magánélete és/vagy családja, aki nem számlálóbiztos. Lehet, hogy ő pont hajnal 4kor indul munkába, és este 10 kor már aludni szokott.
Ha meg a számlálóbiztos vállalta ezt a feladatot (természetesen pénzért, mert az jár érte), akkor próbáljon meg emberileg elfogadható időpontban megjelenni az összeírandóknál.
Van annyi munkanélküli: BPJs, ellátás nélküli, hogy lehetett volna közülük válogatni a számlálóbiztosokat. Nem pedig kiosztani az alkalmazottak között.
Mit kell azon a 2 percen rinyálni amíg megválaszolod azt a néhány kérdést?
azért mert hozzám kétszer jött eddig számláló (mivel fenn vagyok pesten albérletbe, de most 1 hétig itthon voltam) Pesten dél környékén csöngetett mikor épp ebédet csináltam volna és nyakig benne voltam a főzésbe, és pont arra volt legkevesebb türelmem hogy papirt töltögessek és közbe ne égjen oda a kaja..
Második eset meg ebéd közepén jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!