Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Lego is antiszemita lenne már?

A Lego is antiszemita lenne már?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. okt. 3. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az élet nagy problémái...

Megvallom őszintén, hogy Jobbikos vagyok, de néha elcsodálkozom azon, mikor kurucék nem a lényeggel foglalkoznak, hanem ilyen gyökérségekkel...

2011. okt. 10. 07:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Most már értem, ezért szerettem én ennyire legozni.
2011. okt. 10. 09:41
 13/14 anonim ***** válasza:
10%
A holokauszt sajnos szörnyű tragédia, de ma ebből a szionisták óriási tőkét kovácsolnak. Az "antiszemitizmus" egy kiváló bélyeg, amellyel embereket lehet ellehetetleníteni. A kuruc.info viszont egy aljas fasiszta oldal.
2011. okt. 10. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Hányadék ez a kurucsz@ar a cikkírókkal és főleg a fanokkal együtt. Humor mi? Kíváncsi lennék egy kicsit (azért nem nagyon), hogy az ilyen "humorból" kipattant háborúban hogy érezné magát az éhező, fázó, menekülő, rokonait, barátait eltemetett (vagy el sem temetett) magyar. Vajon felismerné-e, hogy azok, akik rávették erre a bűnre (a felelősség az elkövetőé), remekül élnek, míg ő szenved?

A kérdés mellé ment, mert szó sincs antiszemitizmusról.

2011. okt. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!