Hol töltsem ki a lakáskérdőívet, ha bejelentetlen albérlők vagyunk egy lakásban, és a postánk nem ide érkezik?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 21:27
1/5 anonim válasza:
mkét helyen, a bejelentett lakcímeden is,és az albérletben is...Velem uez a szitu,mivel a szomszédba költöztem,nem jelentkeztem át. Mkét lakásba "beleszámítottam",csak az egyiken életvitelszerűen élek bejelentés nélkül a másik meg az állandó lakcímem,de a kérdező biztos majd elmondja
2/5 anonim válasza:
Személyi kérdőívet csak egyet tölts ki. Vagy itt vagy ott. Mivel életvitelszerűen az albérletben laksz, elvileg ott kellene.
3/5 anonim válasza:
Első: zseniális vagy! Az ilyenek miatt fog dobni egy hátast a KSH, amikor a végén az jön ki, hogy 15 millió ember él az országban. :D
Minden embernek EGYETLEN személyi kérdőívet kell kitölteni, ott, ahol életvitelszerűen lakik.
4/5 anonim válasza:
kedves harmadik,ajánlom az értelmező olvasást..LAKÁSKÉRDŐÍV...
5/5 anonim válasza:
ja,és ezt is ajánlom az okoskodásod mellé..Személyi kérdőívből is lehet többet kitölteni...Szerintem ezek után,ha okoskodni támad kedved,előbb nézz utána a "különleges"helyzeteknek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!