Újabb recesszió? Mikor lesz már vége?
Figyelt kérdés
Nem értem, ha az országok tudják, hogy be fog következni valami akkor miért nem tesznek ellene? Csak halmozzák az adóságot. Ki jár ezzel jól? Mert valaki biztos áll az egész mögött. A bankok?
2011. szept. 22. 18:14
11/12 anonim válasza:
"Egyébként ha nem tetszik az európai magas életszínvonal és a "pazarló életmód" akkor el lehet költözni olyan országba, amilyen Magyarország lenne az ún. "bedőlés" után. Ajánlom Észak-Koreát, Szomáliát vagy legalábbis valamelyik "-isztán"-ra végződő nevű országot."
Én meg ajánlom neked az Usát. A hozzád hasonló korcsok mind ott vannak. Szerencsére nem élnek már sokáig. :)
12/12 anonim válasza:
"legalábbis valamelyik "-isztán"-ra végződő nevű országot"
Nem kötözködöm, veled vagyok, csak mint érdekesség: törökül Magyaroszág: "Macaristan" (ejtsd: "Magyarisztán:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!