Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyetem/Fősuli vagy inkább munka?

Egyetem/Fősuli vagy inkább munka?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mi legyen,olyan érzésem van mintha lemaradnék valamiről ha nem megyek továbbtanulni.:)

De ott van a másik oldal is .: 3-4 év alatt sok sok pénzt lehetne keresni kamionozással,és per pill más nem igen érdekel igazából hiába néztem át 20x is a szakok listáját..semmivel sem tudnék ennyi pénzt keresni.

2011. szept. 12. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

"Egyetem/Fősuli vagy inkább munka?"

Ez nem vagy-vagy kérdés. Lehet mindkettőt is csinálni. Ha most nincs kedved semmilyen egyetemhez, dolgozhatsz 2-3 évet, utána már tudni fogod, hogy jobb tanulni, és lesz annyi élettapasztalatod is, hogy ki tudod választani, mi érdekel.

Amúgy meg ha nem 18, hanem 20 vagy 25 évesen kezded az egyetemet, lehet, hogy még könnyebben is megy, egyszerűen azért, mert az embernek kb. 28 éves koráig fejlődik az intelligenciája (feltéve, hogy használja az agyát, nem pedig szétissza), nem beszélve az érettségéről, jelleméről stb. Tehát nem kell erőltetni az egyetem azonnali elkezdését, de ez nem jelenti, hogy végleg le kell róla mondani.

2011. szept. 13. 14:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyszerre kamionosként ez nem igazán működne szerintem:)..

viszont abban igazad van hogy nem kell attól még lemondani róla..úgyhogy szerintem az lesz hogy elmegyek kamionozni pár évig,meglátjuk hogy fogok keresni stb aztán döntök.:)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. szept. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!