Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Versenyképesebb lett Magyarors...

Versenyképesebb lett Magyarország (már másodszorra) sok évi hátracsúszás után. Ennek most örüljünk? :-)

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 7. 12:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na igen, látom pesszimisták vagytok, és mindig csak a negatívumokkal foglalkoztok.
2011. szept. 7. 13:08
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

"Igen, versenyképesebb lett 52. helyről 48. helyre kerültünk."

Juhéééj!!! Így már sokkal elviselhetőbb, hogy nem tudom kifizetni a számláimat és egyre kevesebbett ér a fizetésem.

2011. szept. 7. 13:10
 13/24 anonim ***** válasza:
69%

"Na igen, látom pesszimisták vagytok, és mindig csak a negatívumokkal foglalkoztok."

Hát igen...

Amikor valaki a fejedet veri bele a betonfalba, akkor soha nem azzal foglalkozol, hogy milyen jó most neked, mert nem vagy náthás.

2011. szept. 7. 13:13
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

ó, én optimista vagyok... mindjárt kiállok az ablakba, és megköszönöm viktorkirálynak, hogy kevesebbet keresek az egykulcsos adója behozatala óta, tapsikolok örömömben, hogy emelni fogja a gázolaj árát, fülig fog érni a szám, mikor megszavazzák az új munkatörvénykönyvet, mégboldogabb leszek, mikor a fönököm az új munkatörvénykönyv miatt esetleg betegszabadság alatt köszöni meg a munkámat, és optimistán nézek körbe az egy hét alatt helyretett közbiztonságnak, mert ár ugye, ha becsukom a szemem, nem látom, hogy a cigányok méregetnek az utcán...

kell-e még optimistább hozzáállás?

ÉLJEN SOKÁ VIKTOR KIRÁLYUNK!!!

ezt szeretnéd kérdező?!

2011. szept. 7. 13:14
 15/24 A kérdező kommentje:

De ha ér egy pozitív és egy negatív hatás, akkor szinte mindig a negatívat sugalljátok...

Sosem azt, hogy hú de jó csökken az államadósság, hanem azt, hogy de szar többet kell fizetnem az egészségtelen dolgokért...

2011. szept. 7. 13:15
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem, nem ezt szeretném. :P

Nem vagyok se fideszes, se semmilyen párti, én optimista vagyok. :)

2011. szept. 7. 13:16
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
sajnos én pesszimista vagyok, mivel tudom, hogy a létbizonytalanságom mellett még a kenyér is érezhetően drágulni fog a gázolajár emelés miatt.
2011. szept. 7. 13:18
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Legyél optimista kérdező, a pesszimisták hátráltatják mindig az országot. Magyarország jó úton halad felfelé, csak az emberek jó része nem tudja követni, mert mint Lázár is mondta........................
2011. szept. 7. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Majd akkor fogunk örülni, ha _VÁLTOZATLAN ÁRAK MELLETT_ itt is 1.000€ körül lesz a minimálbér, mint Európában. Addig minden más csak parasztvakítás.

És ez sajna nem pesszimizmus, hanem tény.

2011. szept. 7. 13:41
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
(Ja, és jelzem, én éltem hosszabb ideig olyan EU-s országban, ahol valóban ilyenek az ár-bér viszonyok, tehát tudom, miről beszélek. Ott valóban ÉL az ember. Itt csak vegetál.)
2011. szept. 7. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!