Versenyképesebb lett Magyarország (már másodszorra) sok évi hátracsúszás után. Ennek most örüljünk? :-)
"Igen, versenyképesebb lett 52. helyről 48. helyre kerültünk."
Juhéééj!!! Így már sokkal elviselhetőbb, hogy nem tudom kifizetni a számláimat és egyre kevesebbett ér a fizetésem.
"Na igen, látom pesszimisták vagytok, és mindig csak a negatívumokkal foglalkoztok."
Hát igen...
Amikor valaki a fejedet veri bele a betonfalba, akkor soha nem azzal foglalkozol, hogy milyen jó most neked, mert nem vagy náthás.
ó, én optimista vagyok... mindjárt kiállok az ablakba, és megköszönöm viktorkirálynak, hogy kevesebbet keresek az egykulcsos adója behozatala óta, tapsikolok örömömben, hogy emelni fogja a gázolaj árát, fülig fog érni a szám, mikor megszavazzák az új munkatörvénykönyvet, mégboldogabb leszek, mikor a fönököm az új munkatörvénykönyv miatt esetleg betegszabadság alatt köszöni meg a munkámat, és optimistán nézek körbe az egy hét alatt helyretett közbiztonságnak, mert ár ugye, ha becsukom a szemem, nem látom, hogy a cigányok méregetnek az utcán...
kell-e még optimistább hozzáállás?
ÉLJEN SOKÁ VIKTOR KIRÁLYUNK!!!
ezt szeretnéd kérdező?!
De ha ér egy pozitív és egy negatív hatás, akkor szinte mindig a negatívat sugalljátok...
Sosem azt, hogy hú de jó csökken az államadósság, hanem azt, hogy de szar többet kell fizetnem az egészségtelen dolgokért...
Nem, nem ezt szeretném. :P
Nem vagyok se fideszes, se semmilyen párti, én optimista vagyok. :)
Majd akkor fogunk örülni, ha _VÁLTOZATLAN ÁRAK MELLETT_ itt is 1.000€ körül lesz a minimálbér, mint Európában. Addig minden más csak parasztvakítás.
És ez sajna nem pesszimizmus, hanem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!