Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a vezetőknek...

Igaz az, hogy a vezetőknek 600 millió forintért vettek uj autókat?

Figyelt kérdés
Azzal a kifogással, hogy az ő "régi" autójuk (vagyis az 1 éves audi) szervizelése többe kerülne, mint, hogy vennének új autókat
2011. aug. 24. 10:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Jaja, ez így van. Én nem értem, mi a halálért kell nekik szolgálati autó? Főleg pár évente? Vegyen a fizetéséből, vagy utazzon tömegközlekedéssel, mert az is ingyen jár a tisztségviselőknek.

[link]

[link]

2011. aug. 24. 11:33
 12/22 anonim ***** válasza:
A hányinger jön rám a dologtól, ha arra gondolok, hogy miközben ezeknek csak a kényelme száz milliókba kerül, addig gyerekek halnak meg, mert nincs nyamvadt egy -két milliója sem a becsületes, jobb sorsra érdemes családnak, hogy gyógyíttassa.Télen az iskolákban spórolni kell a fűtéssel, mert nincs rá pénz, az egészségügyre szintén nincs pénz, fizetésemelésre nincs pénz, nő az államadósság, növelni kell az adókat, mert az országnak nincs pénze.De a fényezett seggű vezetők alá új luxusautókat venni, arra persze van!
2011. aug. 24. 11:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez különösen annak a mai hírnek a fényében felháborító, hogy a mentők max. életkorát 10-ről 13 évre emelték, mert NINCS PÉNZ.

Itt a hír: [link]

Kérdem én: Hogy lehet, hogy a 2-3 éves Audi A6-osok cseréjére van pénz (el tudom képzelni, hogy a gyakori szervizelgetések fő oka, hogy részegen össze-vissza koccannak velük), amikor "pénzhiány miatt" 10-13 éves mentők mennek az utakon 700-800ezer lefutott kilométerrel?

Ha ilyen frankón bírják a Ford Transitok, akkor Suberb-k helyett ezt kellene adni az állami vezetőknek, hogy ne legyenek "rákényszerülve" 2 évenként kocsicserére...

2011. aug. 24. 12:35
 14/22 doboszoli ***** válasza:
50%
Gusztustalan bagázs!!
2011. aug. 24. 12:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért úgy érzem, hogy hamarosan Skoda-gyár lesz Magyarországon...
2011. aug. 24. 14:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Van egy történetem ehhez kapcsolódóan.

Élt egy család boldogan a lakótelepen. Egy nap új lakó költözött föléjük. Az új lakó éjjel-nappal üvöltette a zenét, és ordibált, abszolút nem volt tekintettel az alattuk lakóra. A család tűrt, nem akart konfrontációt, mert végül is az a lényeg, hogy van hol lakniuk, van fűtés. Egy kis idő múlva a felső lakó vett egy dobot, és egész nap játszott rajta. A család lent tűrte, mert legalább megvan az állásuk, nem kell nekik a feszültség.

Végül a felső lakó új hobbit talált, és fafaragásra adta a fejét, és immár zenével, dobbal, kopácsolással táncolt a család idegein. Ekkor megunták, felmentek, és emberesen elverték az illetőt, mert ami sok, az sok.

Mindenki vonja le a tanulságot.

2011. aug. 24. 15:06
 17/22 anonim ***** válasza:
22%

igen igaz.

és megérdemlik.

2011. aug. 24. 15:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Ügyes lehetett a felső lakó, ha egyszerre tudott dobolni és faragni is! :D:D:D
2011. aug. 24. 23:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Mókás, de az alaptörténet(már aki érti a párhuzamot) tragikusan igaz.
2011. aug. 25. 09:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Ideje lenne becsöngetni a felső szomszédhoz...
2011. aug. 25. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!