Igaz az, hogy a vezetőknek 600 millió forintért vettek uj autókat?
Ez különösen annak a mai hírnek a fényében felháborító, hogy a mentők max. életkorát 10-ről 13 évre emelték, mert NINCS PÉNZ.
Itt a hír: [link]
Kérdem én: Hogy lehet, hogy a 2-3 éves Audi A6-osok cseréjére van pénz (el tudom képzelni, hogy a gyakori szervizelgetések fő oka, hogy részegen össze-vissza koccannak velük), amikor "pénzhiány miatt" 10-13 éves mentők mennek az utakon 700-800ezer lefutott kilométerrel?
Ha ilyen frankón bírják a Ford Transitok, akkor Suberb-k helyett ezt kellene adni az állami vezetőknek, hogy ne legyenek "rákényszerülve" 2 évenként kocsicserére...
Van egy történetem ehhez kapcsolódóan.
Élt egy család boldogan a lakótelepen. Egy nap új lakó költözött föléjük. Az új lakó éjjel-nappal üvöltette a zenét, és ordibált, abszolút nem volt tekintettel az alattuk lakóra. A család tűrt, nem akart konfrontációt, mert végül is az a lényeg, hogy van hol lakniuk, van fűtés. Egy kis idő múlva a felső lakó vett egy dobot, és egész nap játszott rajta. A család lent tűrte, mert legalább megvan az állásuk, nem kell nekik a feszültség.
Végül a felső lakó új hobbit talált, és fafaragásra adta a fejét, és immár zenével, dobbal, kopácsolással táncolt a család idegein. Ekkor megunták, felmentek, és emberesen elverték az illetőt, mert ami sok, az sok.
Mindenki vonja le a tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!