Hogy lehet a Fidesz támogatottsága még mindig több mint 2/3-os?
Senki sem mondja, hogy a Jobbik az egy überbrutálszuperpárt. Csak azt mondjuk, hogy a felhozatalból ők a legjobbak. És tényleg igaz, hogy ott a kétharmad a Fidesznél, és olyan hülyeségekkel b_sszák el az idejüket, mint a Moszkva tér átnevezése. Van okos húzásuk is, pl. kresz oktatása az általános iskolában. A közmunka-program is jó ötlet, bár napi 4 óra közmunkából nem lehet még áthidalás szintjén sem megélni. Na meg kormányzati kocsikat 3 évente cserélni, arra van pénz. Menőautókat venni (azok már 10 évesek, sok százezer kilométerrel), arra nincs. Na, az ilyenek bosszantanak fel, és ez az, amiért én is Jobbik-szimpatizáns vagyok: elegem van a (tettetett) hülyeségből, ami államvezetés címen történik. Mert vagy ilyen hülyék, vagy csak szimplán folytatják az MSZP áldásos tolvajtevékenységét.
És ezzel az a gond, hogy én itthon tervezem a jövőmet, nincs kedvem elmenni egy idegen országba. És szeretnék tenni valamit azért, hogy jobb legyen mindenkinek.
Arról pedig, hogy a Jobbik megkülönbözteti etnikai alapon a népességet, annyi a véleményem, hogy az egy demagógia: a cigányság (pontosabban egy igen számos részhalmaza) nem azért hisztizik, mert a Jobbik náci, hanem azért, mert az általuk kigondolt törvényjavaslatok (elfogadásuk esetén) elvennék tőlük azt a kiemelt státuszt, miszerint csak jogaik vannak, kötelezettségeik alig (ha valaki kéri, kifejtem bővebben, ez hogyan is fest a gyakorlatban). És eme hisztéria miatt a kedves sajtó ráragasztotta a Jobbikra a náci jelzőt. A cigányságról meg annyit, hogy amíg a magyar emberek szemében törvényt nem tisztelő ingyenélő csürheként jelenik meg (a kormány pedig mindenáron fenn akarja tartani ezt az állapotot), nem kell semmi jóra sem számítani.
Vannak cigány barátaim, mind jóravaló emberek. Egyik alkalommal megkérdeztem egyiküket, hogy mint cigány, hogyan látja ezt a helyzetet. Ő erre annyit mondott, hogy azok a cigányok, akik becsületesek, jobban utálják a saját fajtársaikat, mintsem én el tudnám képzelni, mivel a riherongy társaság miatt a becsületeseket is kirekesztik. A gond pedig ott van, hogy ezekből a riherongy-félékből nagyon sok van.
17:56
"ott a kétharmad a Fidesznél, és olyan hülyeségekkel b_sszák el az idejüket, mint a Moszkva tér átnevezése"
Nyilván nem gondolod, hogy a kormány összes emberét és idejét leköti a Moszkva tér átnevezése (ami egyébként sem a kormány ügye, hanem a bp.-i önkormányzaté). Nyilván nem vagy te ekkora idióta, csak tetteted.
"elegem van a (tettetett) hülyeségből"
Neked? Egy jobbikosnak?
Ki nem hülye/tettetett hülye? Voncsi a szabolcsi almára alapozott gazdaság elképzelésével?
"Vannak cigány barátaim, mind jóravaló emberek."
Sőt, zsidó barátaid is.
Annyira unalmas ez a brosúra, nem lehetne újítani valamit? Folyton ugyanazokat a paneleket dobjátok be, legyetek már kreatívak, viselkedjetek úgy, mintha nem zombik lennétek, hanem emberek :))))
Én úgy vettem észre, hogy a fősodratú média elhallgat bizonyos dolgokat, és ezzel éppenhogy a cigányokat uszítja a magyarok ellen. Nem tudom emlékszel e arra az esetre, amikor egy apró kis cigány fiúcska fenyegetett mindenkit:
youtube pont com /watch?v=WygaMOvj6js&feature=related
Tisztában volt vele, hogy a kora miatt nem büntethető, és azzal is, hogy származása miatt, ebben az országban, ha valaki szót emel ellene, náci, fasiszta, rasszista. Hónapokig ment a hercehurca mire eltűnt végre innen ez a kis takony. Ez csak egy eset a sok közül, de millió másikat fel lehetne még sorolni. A liberálisok azt mondják, megélhetési bűnözés. Érdekes mód, ha bebizonyosodik egy gyilkosságrol h cigányok voltak az elkövetők, kivétel nélkül a brutalitás jellemzi az összes esetet(Szögi Lajos, Marian Cozma, hosszú lenne a lista). Ha én megélhetési bűnöznék, fognám a pénzt és futás, a zsákmány a lényeg, nem pedig az áldozat életképtelenné tétele...És ezt látni a tv-ben, a tárgyalások hónapokig, évekig is elhúzódhatnak, teljesen érthetetlen okokból. Ezek után ne legyenek előíteleteim, ha este csapatba verődve belém kötnek.
Egyébként Gyöngyöspatán nagyon úgy tűnik, hogy elindult egy pozitív irányú változás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!