Melyik a világ legjobb hadserege?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy ahhoz képest amennyit költenek rá, mennyire erős.
Szerintem az Izraeli.
2011. aug. 19. 10:22
11/18 anonim válasza:
RÓMA!! :)
Amúgy egyértelműen Kínának és Oroszországnak. Bármelyik negyed másodperc alatt elvakarná Izraelt ha úgy tartaná kedvük. Még ha Izraelben minden egyes ember katona lenne akkor sem lehet azt összehasonlítani egy ennyire óriási haderővel.
12/18 anonim válasza:
Izrael egy 6 millió ország, területre se nagy, de ha levetítenénk 1 emberre a hadsereget akkor biztos ő győzne.
15/18 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok nem az orosz és nem a német hanem inkább
a angol és az amerikai hadsereg!
16/18 anonim válasza:
Ha az egy katonára levetitett HATÉKONYSÁGOT vizsgáljuk, akkor vitathatatlanúl az izraeli hadsereg a legjobb.
Fejlett, mozgékony, jo kondiban levő, és GONDOLKOZÁSRA van nevelve a legegyszerűbb kiskatonájuk is.
18/18 anonim válasza:
Az amerikaiaké sokan vannak kitűnően kiképezve és náluk van a haditechnika is és a harci tapasztalatot se feledjük amit a sok háború során szereztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!