Szüksége van Magyarországnak a romákra?
Mielőtt valaki ismét jelentené, azt a választ kaptam a moderátoroktól, ha a kérdéssel nincs gond, a magyarázat rész volt gázos.
Szal nyugodtan jelentgessél, nem fogják tiltani:)
Nem neked szólt, hanem mondjuk Dantesnak meg a többinek, aki kerülgeti a forró kását.
Az a baj, h gondjuk van a szövegértéssel.
" Ezzel elkéstünk kedves barátom. Egyetlen lehetőség, hogy felzárkóztatjuk a romákat, megtanítjuk nekik, hogy kell tisztességesen, magyarul élni (hisz magyar az állampolgárságuk)."
Ezzel viszont te késtél el. Talán ötszáz évvel ezelőtt véres inkvizíció árán még megtehetted volna. Ma már nem fog menni.
"Azért ne játszd itt a nagy mártírt kérdező, azt a kérdést ki se engednék írni magyarázat nélkül hogy: "Magyarországnak szüksége van a jobbikosokra?""
Ebben tévedsz, igenis kiengednék írni. Viszont ha nem mered kiírni külön kérdésben én itt és most megválaszolom neked:
Igen, sőt senkire sincs az országnak és a magyar népnek, a társadalomnak szüksége mint a jobbikosokra, hiszen egyedül ők képesek bármit is tenni a cigányok ellen.
"Azért ne játszd itt a nagy mártírt kérdező, azt a kérdést ki se engednék írni magyarázat nélkül hogy: "Magyarországnak szüksége van a jobbikosokra?""
Ebben tévedsz, igenis kiengednék írni. Viszont ha nem mered kiírni külön kérdésben én itt és most megválaszolom neked:
Igen, sőt senkire sincs az országnak és a magyar népnek, a társadalomnak szüksége mint a jobbikosokra, hiszen egyedül ők képesek bármit is tenni a cigányok ellen.
"Szüksége van Magyarországnak a romákra?"
Magyarországnak ÉRTELMES emberekre van szüksége. Függetlenül attól, hogy milyen a bőre, szeme, haja, vallása, pártállása, szexuális beállítottsága, milyenek az elvei. A romák elég nagy része sajnos egyre inkább azt bizonyítja, hogy nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!