Mi a magyarázat a lentire úgynevezett "ember jog védők"?
Azért lázonganak, mert egy hulladék drogdílert megöltek. Igen, teljesen ésszerű betörni kirakatokat, lopni boltokból, és egy fehér embert levetkőztetni alsógatyára a SAJÁT otthonában.
"sajnos az angol kormány egy ideje főként a gazdagoknak kedvezett..."
Ehhez még annyit szeretnék hozzászólni, hogy ha ez valóban így van, akkor miért kellett egy angol úriembert levetkőztetni alsóneműre?
A ruháját elnézve nem egy "gazdag" férfiról van szó.
De tudom, most az jön, h megmagyarázod, h szegény elkövetők nem tudták, h ő nem "gazdag".
Ha a kuruc.info-s képre gondolsz, nem ismerem a háttértörténetét.
Viszont az erőszak nem megoldás, mert így csak egy ideig tudják elhallgattatni őket, később újra elő fognak jönni a problémák. 1981-ban már volt egy hasonló eset.
Itt lenne az ideje megkeresni a probléma forrását.
Micsoda??????az erőszak nem megoldás?akkor miért is csinálják ezt jelenleg?
Egyeseket megsajnálsz, másokat pedig megszólsz...
Ez így nem buli:)
Én azt mondom, h sipirc mindenki hazafelé aztán otthon verje magát.
Jaaaaaah, hogy ott nem lehet, mert nincs liberalizmus, hanem csak töltényhüvely van??
Sajnálom:)
Nem, elítélem az ő tetteiket is. Ez nem egy jó módszer arra, hogy felhívjuk a figyelmet a problémákra. De sajnos úgy tűnik, ez az egyetlen hatásos módszer.
Ez egy segélyhívás. Tüntettek előtte, de az senkit se érdekelt. Most sikerült felhívniuk magukra és a problémáikra a figyelmet.
"De sajnos úgy tűnik, ez az egyetlen hatásos módszer."
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D
Röhögnöm kell minden egyes hozzászólásodon.
Akkor most menjek ki és öltöztessem le azt, aki múltkor elvert?
Tegyük fel ez egy roma úriember volt, akit most én ezért elverek, mert "úgy tűnik, ez az egyetlen hatásos módszer."
hogy legközelebb ne forduljon elő?:)
Persze én rögtön rasszista jobbikos leszek a szemedben.
Nem az emberek levetkőztetése, hanem a tulajdon megtámadása.
Ne értsd direkt félre, kérlek.
Szerintem meg Te érted félre.
Vagyis, ahogy az előbb fogalmaztam,álomvilágban élsz.
Bőven van itt rasszizmus, tetszik vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!