Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kik vagy mik a szabadkőművesek?

Kik vagy mik a szabadkőművesek?

Figyelt kérdés

hogy a sok összevissza kommentből össze tudjam rakni az igazságot lécci írjátok majd a kommentbe oda hogy jobb oldali bal oldali vagy független vagy vagy egy pártot akire szavaztál mert gondolom egy jobbikos és egy lmp-s véleménye más lesz ami nem is baj

lécci ne szidjatok hogy nem tudom kik ők még fiatal vagyok

2011. aug. 8. 18:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"hogyhogy nem volt még senki aki feltárná a titkot? főleg a mai világba"

Ettől akadtam ki. Viszont nagy remélem, hogy azért, mert valaki xyz párt tagja, attól még nem egy báb, aki úgy ugrál, ahogy mondják.

2011. aug. 8. 20:52
 12/31 anonim ***** válasza:

Ez egy hülyeség, hogy a pénzről és a hatalomról szól. A szabadkőművesekhez bárki beléphet. Többek közt most a szabadkőművesség is válságban van, mert a fiatalok nem akarnak belépni, ezért szinte már csak öregek vannak.

Sokszor úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen ebben az országban, aki ismer szabadkőművest. Az egyik egy kémikus az egyetemen, a másik pedig a szomszédom, ő zeneszerző. Anyagilag nem állnak valami fényesen, szóval már itt megbukott a "gazdagok gyülekezete" jelző.

2011. aug. 8. 20:57
 13/31 A kérdező kommentje:

nem is lehet 6 millio ember aki gazdag

amugy lehet én is ismerek szk-t csak nem tudom hogy az

ha tényleg 9milli van a világon akkor azt jelenti hogy az emberek 0.1%a szk akkor Mo-n kb 10ezer szk van

2011. aug. 8. 21:10
 14/31 A kérdező kommentje:
és mondjuk budapesten van 2000 akkor minden megyére feloszlik 400/megye simán előfordulhat hogy ismerünk
2011. aug. 8. 21:13
 15/31 A kérdező kommentje:
nem 9 milliot akartam hanem 6ot bocsi
2011. aug. 8. 21:14
 16/31 A kérdező kommentje:
ha a számok alapján induok ki akkor valóban az emberek 0.1%a szk vagyis minden ezredik ember és simán ismerek 1000embert(ide tartozik a család barátok ismerősök közéleti emberek politikusok) tehát simán előfordulhat hogy egy ember ismer szk-t
2011. aug. 8. 21:16
 17/31 anonim ***** válasza:

kb 7 milliárd ember lehet, ha jól tudom.

Legyen 10 millió magyar.

Én ezt mindenképpen inkább súlyozott átlagszámítással számítanám, de bocsi, lusta vagyok hozzá.

2011. aug. 8. 21:24
 18/31 anonim ***** válasza:
Már én is hülyeségeket beszélek.
2011. aug. 8. 21:28
 19/31 anonim ***** válasza:

Egyébként ezt nem lehet jól kiszámolni... De itt a legegyszerűbb, legeröltetettebb számítás:

Az emberek 0.143% magyar. Akkor legyen a szabad kőműveseknek is a 0.143% magyar:D Ami kérlek kb 8570 ember.

Tehát a magyarok 0.0857% -a az.

Tegyük fel, hogy te ismersz mondjuk 1000 embert a 10.000.000 -ból. Na itt le ragadtam. Valaki segítsen:P

2011. aug. 8. 23:09
 20/31 A kérdező kommentje:
én is elrontottam bocsi:D nem akartam nagy számokkal számolni ezért kerekítettem:D
2011. aug. 9. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!